Lifestyle

Het Ask Your Friends-spel van Martini wil je dit weekend spelen met de meiden

Een fancy cocktail zoals de pornstar martini cheesecake on the side én een gezellig avondje met vriendinnen is altijd goed. Wat het nog beter maakt? Een grappig vragenspel. Martini komt nu met het ‘Ask Your Friends’-spel en dat wil je zeker spelen met de meiden.

Dit is het Martini Ask Your Friends-spel

Martini kennen we natuurlijk als het drankje, maar het merk komt nu ook met een te leuk spel. Samen met relatietherapeut Marcelino Lopez ontwikkelde Martini namelijk een vriendschapsspel, zodat je tijdens het drankjes doen elkar beter leert kennen. En ja, daar zitten ook onmogelijke dilemma’s bij! Denk: altijd een irritant liedje in je hoofd of altijd jeuk op een plek waar je niet bij kunt?

In totaal zijn er 30 dilemma’s, 10 open vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’ en 10 vragen die over vriendschap gaan. Superleuk en afwisselend en je leert je vriendinnen sowieso beter kennen. En je test gelijk hoe goed je elkaar al kent! 

Handig: Je kunt het Martini Ask Your Friends-spel online spelen

Extra handig: je kunt het spel gewoon online spelen. Je hebt dus geen bordspel nodig om een gezellige avond te hebben. Op askyourfriends.martini.com kun je het Ask Your Friends-spel spelen. Enjoy en test vooral of je een sterke vriendschap hebt met elkaar!

Bron: favorflav.com, MartiniBeeld: iStock

Must reads 👀