Food

It's cocktail time: recept voor een overheerlijke pornstar martini cheesecake

It's cocktail time. Met dit cheesecake recept maak je niet alleen jezelf blij, maar ook al je vrienden. Want who doesn't love a pornstar martini? Met deze taart heb je the best of both worlds. Yummy! Hoe je de taart maakt lees je hieronder. 

Recept voor een overheerlijke pornstar martini cheesecake

Ingrediënten voor een pornstar martini cheesecake

- 150 gram Digestive biscuits
- 75 gram ongezouten boter
- 500 gram roomkaas voor cheesecake
- 100 gram poedersuiker
- 1 theelepels vanille extract
- 130 milliliter slagroom
- 70 milliliter mascarpone
- 100 gram passievruchtencurd of jam
- 2 limoenschillen
- 150 gram passievruchtencurd of jam
- 2 theelepels Prosecco
- 1/2 limoenschil
- 1 passievrucht

recept pornstar martini cheesecake

How to make a pornstar martini cheesecake

Zo begin je:
Dit taart recept is super easy, maar dit maakt hem gelukkig niet minder lekker. Wat je als eerst gaat doen is de bodem maken. Dit doe je door de digestive biscuits te verkruimelen. Maak er echt mini stukjes van en meng deze met de gesmolten boter. Doe het mengsel nu in een ingevette springvorm en druk het goed aan. Tada, je bodem is klaar. Dat was simpel toch?

Tijd voor de vulling:
Nu is het tijd voor de vulling. Voor de heerlijke cheesecake vulling doe je de cream cheese, poedersuiker, vanille-extract, slagroom en mascarpone bij elkaar in een kom. Alles mag goed gemixt worden tot een glad mengsel. Als het goed gemixt is, voeg je de passievruchtencurd en de limoenrasp toe. Nu mag je het mengsel al in de bodem gaan gieten. Goed gladstrijken en klaar is kees. Let the waiting game begin. Deze taart moet namelijk wel zes uur opstijven in de koelkast. Oei, niet alvast beginnen met snoepen hoor. Als al die uurtjes voorbij zijn kun je hem nog decoreren met de prosecco gemixt met wat passievruchtencurd.

Tot slot:
Als finishing touch de passievrucht pitjes en limoenrasp er bovenop en it's beautiful en delicious. Who needs cocktails right? Pas je op dat je je vingers er niet bij op eet?

Ben jij ook zo gek op pepernoten en nog lang niet uitgebakt? Dan hebben wij nog een ander leuk recept voor jou. Hier leggen we je namelijk precies uit hoe je zelf pepernoten met witte chocolade maakt.

Bron: favorflav | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved