Lifestyle

Dit herken je als een van je vriendinnen een foodie is


Je hebt een vriendin die een echte plantlady is, een vriendin die helemaal into astrologie is.. maar je hebt ook ongetwijfeld een vriendin die een echte foodie is. Dit is dé vriendin die altijd de beste hotspots weet om te lunchen en de lekkerste gerechten op tafel zet. Dit herken je nog meer als een van je vriendinnen een foodie is.

1. Ze wordt méga blij van nieuwe keukenspullen (maar echt heel blij)
Zelfs van een nieuwe spatel, nieuwe koffiekopjes of een rasp wordt je foodie-vriendin al onwijs gelukkig. Geef haar maar toffe kookspullen voor haar verjaardag, want ze heeft ongetwijfeld een hele wishlist

via GIPHY


2. Ze weet altijd de beste hotspots om te lunchen of koffie te doen
Een foodie-vriendin is onwijs handig, want ze is altijd op de hoogte van de nieuwste hotspots. Zij weet wel waar je onbeperkt carpaccio kunt eten of waar je de beste koffie drinkt. En jij laat je gerust door haar meeslepen, want het pakt meestal supergoed uit. 

via GIPHY


3. Ze droomt weg bij dure pannen
Waar jij uren kunt scrollen naar de leukste zomerjurkjes, kan zij uren scrollen langs dure pannen. Die roze Le Creuset pan.. zucht!

via GIPHY


4. Als je bij haar eet, maakt ze de lekkerste gerechten klaar
Wie houdt er niet van een vriendin die een foodie is? Als je bij haar gaat eten zit het áltijd goed. Zelfs van de meest simpele gerechten maakt ze iets heel lekkers. En soms is er zelfs nog een hemels toetje ook.

via GIPHY


5. Weekendje weg met haar? Zij plant eerst de foody hotspots
Als je een weekendje weggaat met je foodie BFF, plant zij uiteraard eerst alle foody hotspots. De beste restaurantjes en koffietentjes vinden in een nieuwe stad kun je gerust aan haar overlaten.

via GIPHY


6. Als je niet weet wat je moet eten, vraag je haar om een recept
Haar telefoon staat vol apps met de beste recepten en ze heeft er vast ook een heleboel opgeslagen. Als je niet weet wat je nu weer moet eten, app je haar gewoon even. Binnen no-time heb je de beste makkelijke recepten binnen. Lief!

via GIPHY


7. Ze wordt hangry als ze niet op tijd iets eet
In haar hoofd plant ze al wat ze die dag ongeveer gaat eten en ze wordt heel hangry (hungry en angry) als ze niet op tijd iets eet. Is het al tijd voor een avocado toast, pizza of een donut koffie?

via GIPHY

Beeld: Pexels