Travel

Leuk zomeruitje: je kunt nu met een BBQ-boot varen in de Betuwe

Ga je deze zomer niet op vakantie? No worries, ook in Nederland is genoeg te doen. Naast picknicken met alpaca’s vonden we namelijk hét zomeruitje voor je in Nederland: varen op een BBQ-boot! Dit is wat je nog meer moet weten over deze BBQ-boot, waar je ongetwijfeld op wilt varen met de meiden.

De BBQ-boot is hét zomeruitje om te doen met de meiden

Hallo perfect zomeruitje! Op de BBQ-boot in de Betuwe kun je met vriendinnen varen over de Linge, de langste rivier van Nederland. Met de ronde boot vaar je bijvoorbeeld naar Leerdam of richting Geldermalsen, midden door de natuur. Dat klinkt al als een fijn uitje, maar er zijn ook nog genoeg hapjes en drankjes aanwezig. Zoals de naam van de boot al zegt, kun je er namelijk op barbecuen. Hoe leuk is dat? 

Naast het standaard assortiment waarbij je stokbrood, verschillende salades, hamburgers en kipspiesjes krijgt kun je ook kiezen voor een halal of vegetarische versie. We zeiden het al in dit artikel met vegan bbq recepten: barbequen kan ook prima als je vega(n) bent! Op deze BBQ-boot in de Betuwe kan dat gelukkig ook en krijg je groenteburgers en vegaspiesjes voor op de barbecue. Goed geregeld! En ja, daar kun je zeker een biertje bij bestellen of een fles witte of rode wijn. Een ideaal uitje om te boeken met vriendinnen deze zomer dus.

Waar is dit BBQ-boot uitje precies? Polderdijk 1-24157 JE Enspijk (bij Geldermalsen)
Meer info? Hier vind je alles over dit uitje met de BBQ-boot

@bbqbetuwe

😍😍😍😍 ##foryou ##foryoupagr ##foryourpage ##fyp ##fy ##fypage ##bbq ##bbqbetuwe ##betuwe

♬ talking to the moon x another love DJ Lilli – DJ Lilli

Bron: BBQ Boot Betuwe, TikTokBeeld: iStock