Travel

Dit zijn de leukste last-minute airbnb’s waar je deze zomer nog naartoe kunt

Zoek je nog een last-minute airbnb om deze zomer naartoe te gaan? Wij zetten een paar fijne plekken voor je op een rij. Dit zijn namelijk last-minute airbnb’s waar je zeker naartoe wilt om even vakantie te vieren.

1. Deze moderne studio in Parijs

Een weekendje Parijs is natuurlijk altijd een goed idee. Als je deze zomer nog een tripje wilt maken, kun je bijvoorbeeld in deze last-minute AirBnb vertoeven. Deze moderne en frisse studio ligt vlakbij de Eiffeltoren en is ook nog eens lekker budgetproof. Perfect voor een weekendje weg dus! En vergeet ook zeker niet om macarons te eten bij een van deze vier hotspots in de Franse hoofdstad of te touren langs de hotspots uit Emily in Paris. Au revoir! 

Check de last-minute AirBnb hier 

last-minute airbnb parijs

2. Mini-loft in Parijs

Een andere last-minute Airbnb die je in Parijs kunt vinden is deze mini-loft. Mega cute, want voor de loft kun je ontbijten op roze stoeltjes. Hoe heerlijk is dat? De schattige plantjes maken het helemaal af. Alsof je zelf even voor een weekendje een Parisiènne bent… 

Check de last-minute Airbnb hier

last-minute airbnb parijs

3. Een kleurige Airbnb in Den Haag

Wil je door corona liever in Nederland blijven? Ook dat is helemaal oké. Als je toch een weekendje weg wilt in eigen land, zijn er genoeg plekken waar je naartoe kunt. Denk bijvoorbeeld aan deze last-minute Airbnb in Den Haag. Deze Airbnb voelt een beetje als Villa Kakelbond en is superkleurig. Een fijne plek om na een shopsessie in Den Haag even bij te komen op het balkon.

Check de last-minute Airbnb hier

last-minute airbnb den haag

4. Minimalistisch appartement in Lissabon

Een andere last-minute Airbnb is dit minimalistische appartement in hartje Lissabon. Helemaal wit en fris! Het appartement ligt op hele goede locatie, zo sta je in no-time bij het São Jorge, het kasteel in de Portugese hoofdstad. Of je slentert lekker door de straatjes van Alfama. Kortom: tijd voor een stedentrip naar Lissabon!

Check de last-minute Airbnb hier

last-minute airbnb lissabon

5. Fijne studio in Berlijn

Een last-minute Airbnb die wat dichter bij huis is: deze fijne studio in Berlijn. De studio ‘s bevinden zich in Nook, een modern hoekgebouw in de Berlijnse wijk Mitte. Een hele fijne wijk van de Duitse hoofdstad, waar je lekker kunt shoppen, eten en hotspots kunt bezoeken zoals de Brandenburger Tor. Ook fijn: bij deze studio heb je een lekker balkon! Oh en, vergeet deze hotspots in Berlijn ook zeker niet.

Check de last-minute Airbnb hier

last-minute airbnb berlijn

 
Bron: AirBnbBeeld: iStock, AirBnb