Films & Series

Bingen maar: nieuw seizoen van Too Hot To Handle staat nú op Netflix

Ben jij dol op Netflix’ Too Hot To Handle en baal je dat laatst het seizoen afgelopen was? Goed nieuws. Er staat namelijk een nieuw seizoen online. Helaas moet je er wel de Brazilliaanse versie voor over hebben.

Bij Too Hot To Handle van Netfliz is het de bedoeling om elkaar juist niét aan te raken. Dat is vrij bijzonder, aangezien het vaak juist de bedoeling van is om fysiek contact met elkaar te hebben bij realityshows. Raken de deelnemers elkaar wel aan? Dan gaat er een x-bedrag uit de geldpot. 

Brazilliaanse Too Hot To Handle
Deze keer geen afleveringen met super knappe Amerikanen, Britten, Australiërs, Canadezen op een tropische bestemming, maar een groep vrijgezelle Brazilianen! De serie heet officieel Brincando com Fogo (spelen met vuur). Met 500.000 real (omgerekend 82.000 euro) in het spel is het maar de vraag of de kandidaten zichzelf in toom weten te houden of dat het geld binnen de kortste keren de prijzenpot uitvliegt. Wij denken sowieso dat eerste. Zoenen, zelfbevrediging en een ander op een seksuele manier aanraken is dus verboden, net als seks natuurlijk. 

De trailer van Too Hot To Handle: Brazil heeft helaas geen Engelstalige of Nederlandstalige ondertiteling, maar we promise you: de beelden zijn het waard.

Lees ook: Deze Too Hot To Handle seizoen 2 deelnemers zijn nog bij elkaar