Fashion

Bermuda shorts is de 90’s trend die deze zomer helemaal terugkomt en zo style je ze

Trends komen en trends gaan, maar trends komen altijd weer terug! De vraag is alleen wanneer. De afgelopen jaren zijn er super veel 90’s trends teruggekomen en ook de bermuda short is er eentje. Een bermuda short is een broek die net wat langer is dan je gewend bent. Hij komt ongeveer tot je knieën. Ben jij benieuwd hoe je hem kan stylen? We got you!

Bermuda short: 5x how to style?

Ben jij geen fan van super korte broekjes? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De bermuda shorts zijn weer helemaal hot. Ben jij enthousiast geworden, maar heb je geen idee hoe je de broeken moet stylen? Lees dan snel verder! Wij hebben 5 manieren waarop je deze trend kan stylen.

1. Chique

Omschrijf jij je kledingstyle als chique? Dan kan je de shorts super leuk combineren met een blazer of een blouse en mooie hakken. Comfortabel en mooi!

2. Crop top

Hou jij van lekker simpel, maar wel sexy? Probeer dan eens een bermuda short en een crop top. Show a little skin, maar omdat de short langer is wordt het niet ordinair. Klinkt perfect!

3. Oversized

Hou jij meer van wijde kleding? Dan zijn bermuda short alles wat je wil. De shorts zitten lekker los en ze zijn makkelijk te combineren met een oversized t-shirt.

4. Met een blazer

Alles kan met een blazer! Ook deze trend is super leuk te combineren met een grote blazer.

5. Bijpassend shirt

Er bestaan ook super leuke setjes met een shirt en een (jogging) bermuda short. Hou jij ervan om op te vallen? Kies dan een setje met felle kleuren en toffe prints. Billie Eilish, is that you?!

Wil jij een bermuda short shoppen? Bekijk hieronder onze favorieten!

 
Beeld: gettyimages.nl

Must reads 👀