Films & Series

Dit zijn de vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2021


Laatst schreven we al dat de koppels die dit jaar meedoen aan Temptation Island 2021, bekend zijn gemaakt. Ook zijn al een poosje de eerste beelden gelekt en konden wij ons geluk niet op. Inmiddels zijn ook de singles bekend gemaakt, dus ga er maar even goed voor zitten. Dit zijn de vrouwelijke singles van Temptation Island 2021.

Dit zijn de mannelijke singles die in Temptation Island 2021 op zoek gaan naar liefde

Inmiddels is ook bekend gemaakt wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island op Videoland staat: op 26 augustus 2021! Kijk je mee naar het eerste deel van de vrouwelijke verleidsters van Temptation Island 2021?

1. Shallie Abbiusi

temptation island 2021

Shallie is laborant en social media strategist, maar vooral een echte levensgenieter met Italiaanse roots. De 28-jarige weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en is de perfecte kandidaat om in Temptation Island: Love or Leave de mannen uit de koppels tot inzicht te doen komen. Ze valt zelf op ambitieuze, zelfverzekerde mannen met een tikkeltje ‘badboy’ looks, maar vergis je niet – deze zuiderse schone wil graag opnieuw willen settelen.

View post on Instagram
 


2. Joyce Bergmans

temptation island 2021

Joyce is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. De 23-jarige is nu een jaar single en staat open voor een nieuwe liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie is voor haar een afknapper, net als een lelijk gebit. Ze hoopt tijdens het avontuur haar nieuwe liefde te vinden. En zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle honderd procent voor.

View post on Instagram
 


3. Jamila Lameirinhas

De beauty en 30-jarige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar ‘the real deal’ en klaar voor huisje, boompje, beestje. De trouwe en avontuurlijke Jamila is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen. Ze hoopt de mannen uit de koppels dan ook veel mentale support te kunnen bieden.

temptation island 2021 jamilla

View post on Instagram
 


4. Michelle van Tuyl

Michelle is drie jaar vrijgezel en staat ervoor open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. De pittige en avontuurlijke 31-jarige valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.

temptation island 2021


5. Jolien Davis

Jolien werkt als chef en is eigenaar van een restaurant. Daarnaast houdt de 28-jarige ook van paardrijden en is ze vaak te vinden in de sportschool. Ze is recht voor haar raap. Bij Jolien is het alles of niets: het klikt of het botst en ze weet heel goed wat ze wil. Deze avontuurlijke single is op zoek naar een ‘échte vent’, die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

temptation island 2021


6. Chelsy

Chelsy is een avontuurlijke, sociale single met een passie voor fitness, crossfit, lopen en zwemmen. Chelsy heeft al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste relatie dat de tegenpartij toch te verschillend was. Deze avontuurlijke 27-jarige vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar 100 procent future in zit. Waar ze op valt? Grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.

temptation island 2021


7. Joyce
Deze Joyce is een optimist, empathisch en eerlijk. Ze is werkzaam als kinesitherapeut en gepassioneerd door dansen. De 28-jarige is al een tijdje single en vindt het moeilijk om de ware tegen te komen. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze zorgzame single is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

temptation island 2021


8. Laura

temptation island 2021 laura

Deze positief ingestelde tandartsassistente van 29 jaar is altijd goedgezind en houdt van sporten en motorcross. Laura wordt niet snel verliefd, maar stelt haar hart tijdens haar tijd in Temptation Island: Love or Leave wel degelijk open voor een nieuwe relatie


9. Laure

De 24-jarige Laure werkt als contentmanager en healthcoach en is een zelfstandige positieve vrouw die geen blad voor haar mond neemt. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk ‘badboys’ achter de rug, maar is op zoek naar een langdurige relatie met de ware. Zuiderse, zelfstandige types die ook niet op hun mondje gevallen zijn, daar valt Laure op.

temptation island 2021


10. Kim

De knappe 22-jarige Kim is altijd vrolijk en neemt mensen in haar omgeving snel mee in haar enthousiasme. Ze is sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzettingsvermogen heeft. Ze is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan en hoopt dit tijdens Temptation Island: Love or Leave ook daadwerkelijk te doen.

temptation island 2021


11. Presley

temptation island 2021

De avontuurlijke en sportieve Presley bouwt snel een band op met iemand. De 26-jarige kan snel verliefd worden en staat ervoor open een diepere connectie met iemand aan te gaan. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn.


12. Noelle 

De gevoelige en sociale Noëlle van 26 heeft al redelijk wat ervaring op het gebied van de liefde en relaties. Ze valt op zorgzame en trouwe mannen en staat open voor een nieuwe liefde, die ze tijdens Temptation Island: Love or Leave hoopt te vinden. Ze weet hoe lastig het is om in een lange relatie te zitten en je daarin af te vragen of diegene het voor je is. Op basis van haar eigen ervaringen hoopt ze een luisterend oor te zijn en de mannen advies te geven over hun relaties.

Wil je meer weten of Temptation Island 2021? We hebben alles over de verleiders en koppels samengevat voor je.

Bron: LoveRealityBeeld: RTL/Tom Cornelissen

Must reads 👀