Films & Series

Deze Too Hot To Handle seizoen 2 deelnemers zijn nog bij elkaar

Als jij ook de mega spannende finale hebt gezien van de Netflix-hitshow Too Hot To Handle’ seizoen 2, wil je ook maar één ding weten: wie zijn er nog samen na het liefdesavontuur? Als je Too Hot To Handle seizoen 2 nog niet hebt gezien, moet je hem snel even gaan bingen, want dit artikel bevat spoilers.

Waar gaat Too Hot To Handle seizoen 2 over?

Seizoen 2 van Too Hot To Handle is opgenomen op de Turks en Caicoseilanden. Het is de bedoeling van het programma om elkaar juist niét aan te raken. Dat is vrij bijzonder, aangezien het vaak juist de bedoeling van is om fysiek contact met elkaar te hebben bij realityshows. Raken de deelnemers elkaar wel aan? Dan gaat er een x-bedrag uit de geldpot. Voor sommigen in seizoen 1 was het lastig om die controle te houden. Robot Lana gaf de boetes en dat leverde weer de heerlijke ruzies en discussies op in de groep.

Wie won Too Hot To Handle seizoen 2?

Seizoen 1 van Too Hot To Handle leverde al veel drama op, maar deel 2 gaat nog even een stapje verder! Tienduizenden dollars werden abrupt uit de pot gehaald door flink wat zoenen, vozen en zelfs een potje seks in de gedeelde slaapkamer. Toch kunnen de meeste deelnemers aan het einde van Too Hot To Handle zeggen dat ze een ander mens zijn geworden door het experiment. Marvin en Melinda wonnen dit seizoen, maar zijn ze eigenlijk nog wel samen? En hoe zit het met Emily en Cam? De koppels geven antwoord in een video op Instagram.

Zijn Emily en Cam nog samen?

Emily, het model uit Londen, en Cam, de playboy uit Wales konden de eerste week hun handen onmogelijk van elkaar af houden, maar na het verspillen van 3000 dollar per kus en nóg meer geld voor handwerk onder de lakens besloten ze om er echt voor te gaan. Emily laat weten dat ze nog steeds gelukkig is met haar inmiddels getemde playboy. Ook Cam deelt twee lieve foto’s om hun relatie Instagram-official te maken. Ze willen zelfs al gaan samenwonen!

View post on Instagram
 

Zijn Melinda en Marvin nog samen na Too Hot To Handle seizoen 2?
Wie alle afleveringen van het tweede seizoen heeft gezien, is het er vast mee eens dat Melinda en Marvin van alle koppels de meeste obstakels hebben overwonnen. Niemand speelde zoveel jaloersmakende spelletjes met elkaar om vervolgens 20.000 dollar te verliezen na een potje goedmaakseks. Marvin won het prijzengeld van 55.000 dollar, maar hoe staat het ervoor met hun relatie? Met Marvin in Parijs en Melinda in New York is de afstand tussen hen groot en daardoor noemen ze hun relatie op dit moment ‘ingewikkeld’. Ze spreken elkaar wel elke dag telefonisch. Hmm…

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Robert en Christina: zijn zij nog samen na Too Hot To Handle seizoen 2?
Wow! Dit hadden wij niet verwacht, maar de Portugese mannenverslinder Christina is ook gestemd, want ze vertellen dat ze er een lange-afstandsrelatie op nahouden. “Onze communicatie is goed. We praten iedere dag met elkaar.” 

View post on Instagram
 

Bekijk de hele reünie hier

Must reads 👀