News

Summer in 3,2, 1ā€¦ Lidl verkoopt een opblaaseiland om met je besties op te dobberen

We zien iedere week wel gave gadgets voorbij komen, maar dit overtreft alles wel een beetje. Eerder deze week kwamen we met het nieuws dat er een opblaas limousine bestaat en een week daarvoor lieten we de opblaas jacht zien. Nu bestaat er het opblaaseiland voor al je vrienden! Dit is toch een perfect item om mee te flaneren in de zomer van 2021?

Lidl verkoopt opblaaseiland

Iedere keer komt de Lidl weer met iets aanzetten wat mensen graag willen hebben. al is het een goedkope mini vaatwasser of deze keer: het opblaaseiland voor maar liefst 6 personen.

Opblaaseiland

Het eiland is dus voor 6 personen geschikt en het heeft zelfs bekerhouders voor je favo drankje. Ook zit er een koelvak in zodat je drankjes of hapjes lekker koel blijven. Het eiland heeft verder nog wat handgrepen aan de zijkant. Als je vrienden je in het water duwen, kun je er dus makkelijk weer opklimmen.

Lidl zomer 2021

De Lidl gaat weer helemaal los als het gaat om zomergadgets. Wat dacht je dan van een onderwater scooter of een opblaasbare kajak? Wil je toch liever het eiland kopen? Je haalt deze opblaasgadget voor maar ā‚¬159.99. Bestellen kan hier via de webshop van Lidl. Wie moet dit weten?

Lees ook:
ā˜… Weg met die mand: Lidl verkoopt een handige picknick-rugtas
ā˜… Hot girl summer: Aldi verkoopt een betaalbare opblaasjacuzzi

 
Bron: GadgetgekkiesBeeld: Lidl, Unsplash