Ready voor een ultieme chillsessie in de zee? Er bestaat nu een opblaasbare kajak

News door Romy

Wil jij deze zomer flaneren op het water met een kajak maar heb je weinig budget? Deze winkel heeft daar rekening mee gehouden en snapt je. Daarom bestaat er nu een opblaasbare kajak voor jou en een vriend of vriendin van de Lidl.

Opblaasbare kajak van Lidl

Je kan met deze kajak de zee, het meer of zelfs de gracht op. Geloof ons, dit wil je hebben. het is ook nog eens de ideale manier om fit te blijven tijdens het bruin worden. De kajak biedt plek voor 2 personen en is nog betaalbaar ook!

Kajak Lidl

De kajak kun je opblazen en heeft een afneembare voor- en achterzitting gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast is de kajak bestendig tegen zout, water, olie, UV en kou. Je kunt er dus echt mee op avontuur. Hoe leuk!

Je krijgt er een dubbel aluminium peddel bij waardoor je makkelijk jezelf kan voortbewegen. Je kunt de peddels ook aan elkaar klikken en dus als dubbele peddel gebruiken. Gaat je kajak een keer licht kapot? Geen zorgen! Er wordt namelijk een reperatieset bij geleverd. De kajak is hier te koop voor een prijs van 59,99 euro. Wie moet dit weten?

Lees ook:
★ Floaten met je hond? Het kan deze zomer met deze speciale drijfbare tool voor huisdieren
★ AliExpress verkoopt nu een opblaasbaar gladiator spel voor de warme zomerdagen