Lifestyle

Weg met die mand: Lidl verkoopt een handige picknick-rugtas

We mogen nog niet stappen en de restaurantjes moeten dicht na 22:00. Dat betekent dat picknicken een perfecte oplossing is voor wat gezelligheid in de late uurtjes. Met je lover of met een groep vriendinnen lekker borrelen in de buitenlucht met heel veel hapjes en wijn. Wat je nog mist? Een picknicktas natuurlijk! Lidl heeft de perfecte rugtas in de schappen liggen voor een goede picknick.

Handige picknick-rugtas van Lidl

De warme zomerdagen zijn aangebroken en dat betekent tijd voor een picknick! Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje zitten met heel veel hapjes en wijn? Of een zomeravond borrelen op het strand met je lover. Jij neemt waarschijnlijk alles mee in de welbekende picknickmand, maar die is verleden tijd. Lidl verkoopt een super handige picknick-rugtas waar alles is past wat je nodig hebt.

Een picknick voor vier

De rugtas is mega handig want hij bevat alles wat je nodig hebt voor een picknick met z'n vieren. De tas heeft een hele serviesset met borden, vorken, messen en wijnglazen. Vind je het eten te flauw? Daar heeft Lidl aan gedacht. Er zit ook een peper- en zoutvaatje in de tas. Er zitten zelfs vier servetten bij. Het enige wat nog mist zijn de hapjes en drankjes. Deze rugtas met een 23-delige serviesset is een echte must have voor picknick liefhebbers!

Viva la vino

Een picknick is niet compleet zonder een lekker wijntje. Daar heeft Lidl rekening mee gehouden. De tas heeft een wijnopener en een afneembare flessenhouder. Zo neemt je fles niet te veel ruimte in en past er nog meer lekkers in de picknick-rugtas. Als kers op de taart heeft de tas een koelvak waar jij je salades, fruit en drankjes in kan doen.

Waar te koop?

Ben jij helemaal overtuigd? Dan kan je de picknick-rugtas kopen bij de Lidl in het bruin of zwart. Voor €49,99 heb jij hem in huis! Nu alleen nog je vrienden bij elkaar roepen en je bent klaar om een middag ultiem te genieten.

Ben jij opzoek naar leuke picknickrecepten? Lees dan ook:
Met dit bananenbrood recept ben jij binnen vijf minuten ready to go
- Zo bespaar jij tijd met deze lekkere wraps voor onderweg

Beeld: istock, Lidl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved