Travel

5 tofste hotspots in Berlijn die je niet wil missen

Yes! Steeds meer landen gaan op groen en dat betekent dat we weer voorzichtig kunnen reizen. Een citytripje naar Berlijn bijvoorbeeld. Ga je binnenkort naar de Duitse hoofdstad? Dit zijn de 5 tofste hotspots in Berlijn waar je zeker naartoe wilt.

1. The Pink Coffee

We zijn dol op roze hotspots en The Pink Coffee is een van. Heel Instagrammable, maar ze hebben er ook fijne keuzes voor een lekker ontbijtje of lunch. Denk aan french toast met Oreo’s, fluffy pancakes en smoothie- en havermoutbowls. En dat kun je allemaal gezellig opeten voor de bloemenmuur in dit koffietentje. Kortom: een van de hotspots in Berlijn die je niet wilt missen!

Waar? Kantstraße 132

View post on Instagram
 

2. Markthalle Neun

In Amsterdam heb je de Foodhallen, in Rotterdam de Markthal, in de wijk Kreuzberg in Berlijn heb je de Markthalle Neun! Op deze overdekte markt kun je langs allerlei tentjes gaan om eten te proberen. Churros hier, fancy vegaburgers daar. Een heel fijn plekje om gezellig rond te lopen.

Waar? Eisenbahnstraße 42/43

View post on Instagram
 

3. Super Concept Space

Zin in cocktails op een rooftop terras? Bij Super Concept Space heb je uitzicht over Berlijn terwijl je een fancy drankje in je hand hebt. Naast dat je er lekker kunt zitten op het dak, is Super Concept Space vooral een winkel vól dingen die je wilt hebben. Denk: heel veel planten en neonletters.

Waar? Budapester Straße 50 Rooftop

View post on Instagram
 

4. The Greens Coffee & Plants

Plantladies opgelet, als je koffie wilt drinken tussen de planten is dit de hotspot der hotspots in Berlijn voor jou! Bij The Greens kun je namelijk genieten van een kleurrijke koffie – in de meest bizarre kleuren, van knalgeel tot de hele regenboog – tussen je favoriete planten. Hoe gezellig!

Waar? Am Krögel 2

View post on Instagram
 

5. Avocado Club Berlin

De Avocado Club is momenteel even gesloten omdat ze naar een andere locatie gaan verhuizen, maar ook deze roze hotspot is zeker de moeite waard. Deze hotspot in Berlijn was al superpopulair onder influencers (vooral vanwege de pastelroze toiletten). Grote kans dat de nieuwe locatie dus nóg veel toffer wordt! Tip om in de gaten te houden via Instagram dus, vooral als je gek bent op dit soort roze hotspots.

View post on Instagram
 

Beeld: iStock