Lifestyle

10 items die perfect zijn voor iedere crazy plantlady

Staat je hele kamer vol planten of heb je een vriendin die een echte plantlady is? Dan wil je deze 10 dingen sowieso hebben (of cadeau doen, dat mag natuurlijk ook!) Want trust us, naast planten zijn er nog veel meer dingen die perfect zijn voor als je een ware plantlady bent… 

1. Deze macrame oorbellen
Misschien heb je wel hangplanten in huis in een mooie macarame houder. Hartstikke leuk, maar wist je dat er ook macrame oorbellen zijn? Inclusief mini-plantje! Deze plantlady oorbellen die we tegenkwamen op Etsy zijn zo crazy dat we ze fantastisch vinden. 

Hier bestel je de macarame oorbellen via Etsy 

plantlady

2. Het perfecte dekbedovertrek voor de plantlady
Slapen tussen je favoriete planten is leuk, een dekbedovertrek met bloemetjes of plantprint is nóg meer crazy plantlady. Wij vinden ‘m geweldig! 

Hier shop je het dekbedovertrek 

plantlady

3. Dit telefoonhoesje met gedroogde bloemen
Laatst tipten we je al deze zomerse telefoonhoesjes van Hema. Maar ook bij MyJewellery zijn er onwijs leuke hoesjes, zeker als je een plantlady bent. Hoe tof is deze met gedroogde bloemen? 

Hier shop je dit telefoonhoesje

plantlady telefoonhoesjes

4. Dit badpak met madeliefjes
Plantladies houden ook van bloemen, natuurlijk. Van leuke jurkjes tot accessoires met bloemenprint. Dit badpak met madeliefjes is ook een perfecte aanwinst voor in je zomergarderobe. 

Hier shop je het badpak 

plantlady jurkje

5. Deze plantlady fles om mee te nemen 
Een middagje in het park of een dagje naar het strand? Dan wil je natuurlijk koude drankjes mee. Met deze plantladywaardige isoleerfles is dat geen probleem. Je drankjes blijven lekker koud en hij ziet er ook nog eens onwijs tof uit. (Oh en: in de winter blijven je drankjes er juist warm in, win-win!)

Hier bestel je deze isoleerfles 

plantlady to-go fles

6. Deze mokken met schattige plantjes 
Van to-go fles naar mokken die je thuis kunt gebruiken. Deze zijn perfect als je een plantlady bent, want er staan verschillende planten op inclusief namen. We like! 

Hier kun je de mokken vinden op Etsy

plantlady

7. Het opblaaszwembadje in plantstijl
Plantladywaardig badderen in je tuin of op je balkon? Met dit opblaadzwembadje komt dat helemaal goed. Perfect voor deze zomer tijdens een hittegolf.

Hier bestel je het opblaaszwembadje 

plantladies

8. Hét shirt voor alle plantladies 
Heb je jezelf al helemaal omarmd als crazy plantlady? Tijd voor een shirt om dat aan iedereen te laten zien. 

Hier bestel je het shirt via Etsy

plantlady t-shirt

9. Earcuff met bloemetjes
Van een tof t-shirt naar accessoires. Er zijn natuurlijk heel veel kettinkjes, oorbellen en armbandjes met bladeren of bloemen, maar deze earcuff met schattige bloemetjes vonden we er toch wel echt uitspringen. Extra fijn: je kunt deze earcuff gewoon dragen, ook als je geen piercings hebt in je oor. 

Hier bestel je deze earcuff met bloemetjes 

plantlady

10. Dit schattige make-up tasje
Fijn voor een weekendje weg: dit lieve make-up tasje met bloemenprint. Er kan best veel in, dus als je een langere vakantie weggaat kun je er prima je lipsticks, mascara en foundation in kwijt. 

Hier bestel je dit make-up tasje 

plantladies make-up

Bron: Etsy FreebirdByHannah, Etsy Plantspree, Etsy TeeCompanyApparelBeeld: iStock

Must reads 👀