News

Wat?! Tony Junior had al een vriendin voor hij naar De Bachelor ging

Er is genoeg om over te praten in reality-land, maar dit schokt ons wel een beetje. Er gaan nu verhalen rond over dat Tony Junior al een vriendin thuis zou hebben zitten toen hij vertrok naar de opnames van The Bachelor. What?

Tony Junior is The Bachelor

Tony zou dus een vriendin hebben, maar hij doet toch mee aan The Bachelor. Zou dit een dekmantel zijn? Hoe we weten dat Tony thuis een liefje had zitten tijdens de opnames van het programma? Kijk maar mee.

Instagram insiders

Tegenwoordig zien mensen alles via social media, ook nu weer. Juice Channel kreeg het nieuws, van de vermoedelijke vriendin van Tony, van een insider. Het is duidelijk te zien dat Tony en zij het gezellig hadden vóór de opnames van het prgramma. De opnames zijn namelijk pas een maand geleden begonnen. Tony laat namelijk met duidelijke reacties iets weten aan haar onder haar foto’s

Over wie gaat het nu?

We hebben het over Irene Hin. Een super kanppe meid en heel eerlijk gezegd, ze heeft wel iets weg van Maan qua uiterlijk (ex van Tony). Ze is een muzikante en past in dat opzicht ook wel goed bij de dj.

View post on Instagram
 

Reacties Instagram

Irene en Tony reageren op elkaars foto’s, daar is verder niets bijzonders aan. Maar het gaat om de reacties díe ze plaatsen. Zo heeft Tony heel sneaky ‘hou van jou’ geplaatst onder Irene haar foto’s. Per foto plaatste hij een woordje zodat het de media en andere mensen minder zou opvallen. Life Of Yvonne heeft dit op Instagram allemaal uitgezocht.

Screenshots Irene

Alle screenshots van Juice Channel zie je hieronder. Heb jij ook het gevoel dat Irene en Tony een setje zijn? Of zijn geweest voordat hij naar de opnames van The Bachelor vertrok? De Bachelor is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Bron : Instagram @juicechannel_

Lees ook:
★ Hier vind je de laatste 10 vrouwen die om Tony Junior strijden in De Bachelor op Instagram
★ Hier vind je de laatste 10 vrouwen die om Tony Junior strijden in De Bachelor op Instagram – Girlscene

 
Bron: BeautifyBeeld: Brunopress, Instagram