News

Ex On The Beach-Shani en Davey gaan al samenwonen: “ein-de-lijk hebben we een huisje gevonden

Nadat de laatste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 7 op ons beeldscherm te zien was, maakte Shani en Davey hun relatie bekend aan Nederland. Ze zouden na het avontuur op Tenerife al vier maanden samen zijn. Een vrije korte periode daarna maakte het stel bekend dat ze zouden gaan samenwonen. En ze hebben nu een huis gevonden.

EOTB Shani en Davey gaan samenwonen

“We kunnen eindelijk zeggen dat we 1 augustus gaan samenwonen”, zei Shani in een filmpje op haar Instagram Stories. Daarin is ze samen met Davey te zien, terwijl ze onderweg zijn naar een winkel om een bed uit te zoeken. Vervolgens plaatst Davey een foto op zijn Story waarin staat: “We gaan officieel samenwonen. We hebben een huisje.”

Bron: Instagram @dschniermanni

Waar het huis staat is niet duidelijk. Wel had Davey eerder aangegeven dat het hem niet uitmaakte als hij naar België moest verhuizen voor Shani. De kans is dus groot dat het huisje in België staat, maar dat hebben de twee nog niet verklapt.

Ex On The Beach Double Dutch

De twee kwamen voor de lust en de drama naar de villa in Tenerife, maar verlieten het eiland als koppel. De twee zijn helemaal in de wolken en gek op elkaar. Sweet!

Shani en Davey delen hun liefdesleven maar al te graag en Shani schrijft dan ook kort na de ‘openbaarmaking’ van hun relatie: ‘Lieve Davey, wat ben jij een topman. Bedankt voor elke dag die wij nog tot in mijn laatste adem naast elkaar mogen staan, want ik ben gek op jou. Niet alleen nu, maar voor altijd.’

Lees ook:
★ Ex On The Beach-Davey heeft een tattoo van Shani laten zetten
★ Wil je zien! Zo zag Ex On The Beach-Shani er vroeger uit

 
Beeld: RTL