News

Alles over Lars Veldwijk en zijn nieuwe vriendin

Lars Veldwijk (29) plaatste afgelopen weekend een foto op zijn Story waar we flink van opkeken. De voetballer en ex van Monica Geuze heeft namelijk bevestigd dat hij gaat trouwen. What?

Gaat Lars Veldwijk trouwen?

De voetballer liet twee weken geleden op zijn story weten dat hij niet zijn relatie verbergt, maar dat hij vindt dat het niemand aangaat. Daarin stond vervolgens ook dat de voetballer gaat trouwen met deze persoon. Hij schreef ook dat hij deze tekst heeft gestolen van iemand anders. Wellicht bedoelt Lars het wel als ‘waarschuwing’ naar de pers toe. De voetballer schreef dit op zijn Story op Instagram:

“So I finally decided to adress this issue. First of all I am NOT hiding my relationship. I just think it’s not anyone’s business. Secondly, yes we are getting married soon. Though it may seen rushed but I can’t wait to spend the rest of my life with my loved one. Lastly, I stole this post from someone because I know y’all nosy asses gonna read it. With that bein said, drink more water and be at peace. Most importantly, mind ya damn business.”

Foto: Instagram @Larsveldwijk

Is het waar?

We weten niet of het waar is of Lars gaat trouwen of dat dit een berichtje was om de pers op het verkeerde pad te zetten. We hebben geen foto op zijn socials kunnen vinden, alleen op zijn Stories sinds gisteren. Daarover hebben we hieronder nog wat geschreven. Of Lars echt gaat trouwen is dus nog niet met volle zekerheid te zeggen.

Lars en Monica

Lars verhuisde naar Zuid-Korea om daar te voetballen voor promovendus Suwon FC. Mede dankzij zijn overplaatsing naar Zuid-Korea helpt hij zijn team aan successen. In het nieuwe seizoen van de serie van Monica Geuze, Like Monica, zegt Monica dat ze Lars wel kan vervloeken dat hij toen der tijd naar Zuid-Korea is verhuisd. Ze werd ‘achtergelaten’ in Nederland met een kind. Nadat ze een tijdje ruzie hebben gehad zijn de twee gelukkig weer on good terms.

View post on Instagram
 

Alles over de nieuwe vriendin van Lars Veldwijk

Lars deelde zijn vriendin nog nooit op zijn social media, maar daar is nu verandering in gekomen. Lars Veldwijk was aan het Facetimen met zijn vriendin en filmde dat op zijn Instagram Stories. En wat is ze knap! We hebben nog geen naam kunnen vinden van zijn vriendin, maar we hebben er nu wel een beeld bij.

Bron: Instagram @Larsveldwijk

Lees ook:
 Monica Geuze over ex Lars Veldwijk “ik kan hem echt vervloeken”
★ Love Island Feline reageert: is ze aan het daten met Lars Veldwijk?

 
Beeld: Brunopress