News

Temptation-Niels reageert op breuk met Rosanna en Fabiola gooit olie op het vuur

Het gaat alles behalve goed tussen de oud Temptation Island-deelnemers Niels en Rosanna… Het koppel deed twee keer mee met de liefdestest en beide keren kwamen ze er niet heel goed uit. Toch kwamen ze weer bij elkaar, maar nu lijkt daar een einde aan. Rosanna vertelde via Instagram dat Niels haar heeft geslagen en nu reageert hij daar op.

Temptation Island-Niels reageert op de breuk met Rosanna

Niels en Rosanna zijn een begrip geworden binnen de realitywereld. Het koppel deed meerdere keren mee aan Temptation Island en ze zijn samen een OnlyFans-account begonnen. Hierop zijn spicy beelden te zien van de twee. Nu lijkt het er op dat ze uit elkaar zijn en volgens Rosanna komt dat omdat Niels haar heeft geslagen.

Niels ontkent

Niels reageert nu op deze heftige uitspraak. Op zijn Instagram Stories zet hij een foto met een Engelse tekst. Vertaald betekent het: ‘Geloof niet alles wat je hoort, en maar de helft van wat je ziet’. Later voegt hij daar nog iets aan toe. ‘Dat wat je geest verteert, beheerst je leven’. Hmm, dat klinkt in onze oren alsof hij de mishandeling ontkent.

Fabiola Volkers

Natuurlijk reageert Fabiola ook op de breuk. Op Temptation Island wist zij Niels te verleiden. Niels is na het programma terug gegaan naar Rosanna, maar Fabiola is nooit gestopt met het proberen om Niels voor zich te winnen. De twee dames zijn dus niet bepaald vriendinnen. Fabiola gooi olie op het vuur door allerlei oude foto’s met Niels op Instagram te plaatsen. Ook zet ze een video op haar feed. Hieronder schrijft ze: ‘Niels wilt Fabiola P u S S E Y’. Bekijk de (opvallende…) video hieronder!

View post on Instagram
 

“Niels heeft altijd mijn back

Rosanna reageert weer op al deze heisa. Zij zegt “Mannen, stop maar met vragen of ik op date wil. Niet geïnteresseerd. Ook alle schijnheilige mormels die altijd zo aardig tegen mij doen en nu slecht over mij gaan praten en het proberen bij Niels.. Niels heeft altijd mijn back, b*tches. Hij zegt alles tegen mij. Ik hoop dat ik jullie gauw tegenkom.” Hmm, Niels heeft wel nog steeds haar back terwijl hij Rosanna heeft geslagen?  Het is in ieder geval duidelijk dat deze quote vooral gericht is op Fabiola. Deze ruzie is nog niet afgelopen…

via GIPHY

 
Bron: lovereality.nl

Must reads 👀