Celebs

Temptation-Fabiola openhartig over doodsbedreigingen

In 2018 deed Fabiola Volkers mee als verleidster aan Temptation Island. Ze richtte zich daar helemaal op Niels, de vriend van Rosanna. De rol als verleidster ging haar dan ook heel gemakkelijk af. Inmiddels is staat ze bekend als de twerk-ster en heeft ze meer dan een half miljoen volgers op haar Instagram. Toch gaat het leven van een ster niet altijd over rozen. Fabiola krijgt dan ook heel veel haat...

Fabiola Volkers in de auto met Andy van der Meijde

Afgelopen week verscheen de nieuwe aflevering van 'Bij Andy in de auto' op Youtube. Deze aflevering was met niemand minder dan Fabiola Volkers. Ze vertelt openhartig over haar bizarre leven. “Ik ben er nu wel aan gewend. In het begin was dat wel anders, maar nu doet het me vrij weinig. Ze zeggen dat ik volgers koop, maar dat heb ik helemaal niet nodig. Het kan ook helemaal niet, want ik heb mijn account op privé dus ik moet iedereen accepteren. Daar heb ik mensen voor aan het werk”, zegt ze lachend. “Dan geef ik mijn telefoon aan mijn vriendinnen en zeg ik: ‘Hier, accepteer even wat verzoeken.’ Dan zeggen ze: ‘Alwéér!?'” 

Zo zag Fabiola Volkers er vroeger uit

Fabiola bedreigd met de dood

Na haar deelname aan Temptation Island kreeg Fabiola heel veel haat, maar daar bleef het niet altijd bij. “Net na Temptation werd ik anoniem gebeld. Het was donker, ik keek uit het raam. Maar ik dacht dat het een vriend was, dus ik ging naar hem toe. Toen ik de deur opendeed, dacht ik: wacht, dit klopt niet. Dus ik deed snel de deur weer dicht. Toen belde hij gelijk weer: ‘Als je vanavond naar buiten komt steek ik je dood. Ik steek je neer. Dit is de enige waarschuwing die je krijgt’.” De politie heeft een uitgebreid buurtonderzoek gedaan, maar de verdachte is helaas niet gevonden. Fabiola krijgt dus ontzettend veel haat op haar. Veel mensen vinden haar sletterig. “Ja, maar het leuke is: ik speel, maar ik doe verder niks met de mannen. Ik doe me ook wel een beetje anders voor. Ik plaats het omdat ík er om kan lachen, ik heb een beetje foute humor.” Gelukkig staat de familie van Fabiola wel altijd achter haar, zo is de moeder ook degene die de twerk video's maakt. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved