Celebs

Zien! Zó zag Fabiola Volkers er vroeger uit

fabiola-volkers-vroeger

Realityster Fabiola Volkers kennen we inmiddels al een tijdje, en ze is door de jaren heen best wel wat veranderd. Heb jij je ooit afgevraagd hoe de krullenbol eruit zag vóór ze bekend werd? Dan wil je zeker dit schattige filmpje zien!

Fabiola Volkers

Mediabekendheid Fabiola Volkers kennen we al een aantal jaar en duikt elke keer weer op in een nieuw programma. Zo begon het ooit allemaal bij Holland’s Next Top Model en werd ze pas écht bekend door haar spraakmakende deelname aan Temptation Island. Hierna is ze muziek gaan maken, heeft haar Instagram duizenden volgers gekregen en deed ze mee aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Door de jaren heen is de realityster heel wat veranderd, maar weet je ook hoe Fabiola Volkers er vroeger uit zag, vóór ze bekend werd?

Lees ook:
Zien! Fabiola Volkers deelt groots nieuws op Instagram

Grote droom

De 22-jarige Fabiola is inmiddels niet meer weg te denken uit de BN’er wereld, maar wat voerde ze uit voor deze jaren van fame. Haar grote droom was altijd al om bekend te worden en wilde heel de wereld haar grote talent laten horen, zingen! Dertien jaar geleden gaf de kleine meid zich al op voor het Junior Songfestival. Om hier aan mee te doen moet je een auditie video opsturen naar het programma. De video van Fabiola staat tot de dag van vandaag nog steeds online! Zo schattig (en om te gieren!)

In haar ingestuurde video hieronder zien we hoe Fabiola Volkers er vroeger uit zag. Ze zong hier haar eigen geschreven nummer ‘Ik Wil Alles Weten’ en heeft een drie minuten videoclip erbij gemaakt!

Watch on YouTube

Beeld: instagram @fabiola.volkersofficial

Must reads 👀