Films & Series

Dit doen de acteurs van Gossip Girl nu

Gossip Girl begon in 2007. Inmiddels is de populaire serie over Blair en Serena een echte klassieker geworden. Benieuwd wat de acteurs uit Gossip Girl nu doen? Wij zochten het voor je uit (terwijl we ondertussen wachten op de Gossip Girl reboot…) 

Hoe gaat het nu met Gossip Girl’s Chace Crawford (Nate)

Chace Crawford is na Gossip Girl blijven acteren. Op Instagram deelt hij soms wat kiekjes als hij op de set is. Momenteel speelt hij in de serie The Boys, die je kunt kijken via Amazon Prime Video.

View post on Instagram
 

Hoe gaat het nu met Gossip Girl’s Ed Westwick (Chuck)

Hello Chuck Bass! We spotten Ed Westwick op TikTok, waar hij reageerde op fans van Gossip Girl. Onwijs leuk. Ook acteert Ed Westwick nog steeds volop. Hij speelde de hoofdrol in Netflix-serie White Gold en speelde in de film Me You Madness. Binnenkort komt de film Tether uit, die hij regisseerde.

View post on Instagram
 

Hoe gaat het nu met Gossip Girl’s Leighton Meester (Blair)

De iconische rol van Blair Waldorf werd natuurlijk gespeeld door Leighton Meester. Hoewel we niet superveel van Leighton zien, acteert ze wel nog steeds. Ze speelde bijvoorbeeld in de serie Single Parents. Met haar man Adam Brody heeft ze twee kinderen.

View post on Instagram
 

Hoe gaat het nu met Gossip Girl’s Blake Lively (Serena)

Serena Van Der Woodsen aka. Blake Lively acteert ook nog steeds na Gossip Girl. Je kent haar misschien wel van de films A Simple Favor en The Age of Adeline. Ook is ze getrouwd met acteur Ryan Reynolds, met wie ze drie kinderen heeft. Op social media maken ze elkaar regelmatig belachelijk of haalt Blake andere grappen uit. Check haar bijvoorbeeld in deze Instagram vs. reality.

View post on Instagram
 

Hoe gaat het nu met Gossip Girl’s Penn Badgley (Dan)

Als je een beetje verslaafd bent aan Netflix, kon je niet op Penn Badgley heen. We kennen hem natuurlijk van de populaire serie You, waarin hij een hele creepy rol speelt. Naast acteren is hij ook vader. Samen met zijn vrouw Domino Kirke heeft hij een zoontje: James.

View post on Instagram
 

 
Beeld: Bruno Press