News

FOTO: Jaimie Vaes heeft een compleet nieuwe look

Jaimie Vaes heeft een vrij heftige periode achter de rug. Het incident wat heeft plaatsgevonden op Ibiza met haar verloofde Lil’ Kleine heeft heel wat aandacht getrokken in de Nederlandse bladen. Hoog tijd om de ‘new me’ te veranderen. De brunette heeft de schaar in haar lokken laten zetten en het staat haar prachtig.

Jaimie Vaes heeft een nieuw kapsel

Jaimie heeft de afgelopen jaren al vaker haar look veranderd, maar haar haar verven naar een lichtere kleur, dat heeft ze nog niet gedaan. De brunette is altijd brunette gebleven. Ze heeft er nu voor gekozen om een pony te knippen. Op Instagram deelt de beauty het resultaat via haar Stories.

Jaimie Vaes maakt een nieuwe start

De pony is misschien niet het enige wat verandering zal brengen in har leven. Volgens insiders zou Jaimie samen met zoontje Lío een nieuw leven willen starten op Ibiza, zo meldt Privé. Zonder haar verloofde Lil’ Kleine dus. Jorik, zoals Lil’ Kleine zijn echte naam is, zal terugkeren naar Nederland, terwijl Jaimie zich op Ibiza wil blijven. Volgens insiders heeft ze al een appartement gevonden. What?

Situatie

Deze beslissing zou waarschijnlijk komen door het incident wat een paar weken geleden heeft plaatsgevonden. Lil’ Kleine zou zijn verloofde Jaimie mishandeld hebben. Jaimie kwam met kleerscheuren en bebloede kleding de lobby van het hotel op Ibiza binnenstappen en heeft aangifte gedaan bij de politie. De rapper werd geboeid, maar vervolgens alweer vrij snel vrijgelaten. Het stel bracht een paar dagen na het incident een video uit waarin zij ontkenden dat er een gewelddadig incident had plaatsgevonden. Alles leek weer koek en ei tussen de twee, maar nu wil Jaimie zich dus op Ibiza vestigen en Lil’ Kleine gewoon in Nederland.

Klik HIER en HIER voor de foto’s

Lees ook:
★ Jaimie Vaes en Lil Kleine reageren op Ibiza-incident: “Hij gaat nu liever zijn”
★ VIDEO: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine weer samen gespot met zoontje Lío

 
Bron: GraziaBeeld: Brunopress

Must reads 👀