News

Jaimie Vaes en Lil Kleine reageren op Ibiza-incident: "Hij gaat nu liever zijn"

Iedereen had het erover: Lil Kleine zou zijn verloofde Jaimie Vaes op Ibiza hebben mishandeld. Ook heeft hij een nacht in de cel doorgebracht. Via Instagram Stories reageren de twee op alle roddels over dit verhaal.

Jaimie Vaes en Lil Kleine over Ibiza-weekend

Je kan het haast niet gemist hebben: Jaimie Vaes en Lil Kleine waren op Ibiza en het liep compleet uit de hand. De ouders van zoontje Lío waren in Ibiza, in het Okura hotel, maar daar ging het helemaal mis. Lil Kleine zou de hotelkamer kort en klein hebben geslagen en daarbij ook zijn vriendin wat hebben aangedaan. Jaimie liep met bebloed gezicht (volgens de roddels) het hotel in, maar volgens een Instagram Story heeft de media het allemaal overdreven. Vooral Jaimie is aan het woord. "We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen."

Volgens haar klopt het dan ook niet dat zij door Jorrik, zoals de rapper eigenlijk heet, is mishandeld. Er was op Ibiza sprake van een pittige ruzie, maar geen gevaarlijke situatie voor hun zoontje. Waarna Lil Kleine zelf al snel doodleuk weer op het strand lag. "Die avond is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is.’’

Lil Kleine reageert op mishandeling Jaimie Vaes

,,De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling.’’

Jaimie Vaes staat erom bekend dat ze niet vies is van plastische chirurgie. Ben jij benieuwd hoe ze er vroeger uit zag? Dat zie je hier.

Beeld: BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved