News

VIDEO: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine weer samen gespot met zoontje Lío

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine hebben het weer bijgelegd na een gewelddadige nacht op Ibiza vorige week. Vorige week zondag hadden de twee nog ruzie en zou de rapper zijn verloofde hebben mishandeld. Het lijkt alsof de twee het weer goed hebben gemaakt met elkaar, aangezien zoontje Lío ook weer bij het stel samen is gespot.

Als je het hele drama hebt gemist kun je het hier teruglezen.

Lío weer samen gespot met Lil’ Kleine en Jaimie Vaes

De twee hadden vorig weekend nog knallende ruzie nadat Lil Kleine zijn verloofde zou hebben mishandeld. De rapper werd opgepakt door de Spaanse politie maar was al vrij snel weer op vrije voeten. Eerder deze week werd het stel al samen gepot op een terras op Ibiza met Jaimie haar vriendin Estelle Cruijf. Ook volgen Lil’ Kleine en Jaimie elkaar weer op Instagram na elkaar eerder ontvolgd te zijn.

Zoontje Lío

Het goede nieuws is wel dat hun zoontje Lío blijkbaar niet bij het hele incident aanwezig was. Lío werd gisteren op het vliegveld opgehaald door vader en moeder. Lío verbleef bij Jaimie haar moeder toen het misging tussen zijn ouders.. Zie hier de video waarin Lil’ Kleine en Jaimie weer ‘gewoon’ met elkaar omgaan.

Lees ook:
★ FOTO: Lil’ Kleine ligt weer relaxed op het strand van Ibiza na mishandeling Jaimie
★ Lil’ Kleine over mishandelzaak op Ibiza: ‘Wij houden erg veel van elkaar’

 
Bron: RTL BoulevardBeeld: Brunopress

Must reads 👀