Lifestyle

Dit zijn de 6 type beste vriendinnen die je hebt in je leven

Vriendinnen kunnen komen en gaan in je leven, maar beste vriendinnen blijven meestal een stuk langer. Tenminste, als je een sterke vriendschap hebt. Dit zijn de 6 type beste vriendinnen die je tegen kunt komen in je leven! 

1. Je echte BFF
Op nummer 1 staat natuurlijk de échte beste vriendin, de BFF waar je nooit meer zonder wilt. De vriendin die precies op dezelfde lijn zit als jou, met wie je lekker films kunt kijken en outfits kunt uitzoeken maar ook diepgaande gesprekken kunt hebben. Iemand waar je álles tegen kunt zeggen en met goed en eerlijk advies komt, die je altijd wil helpen en je opvrolijkt als het minder goed gaat. Daar zijn beste vriendinnen voor. 

2. De vriendin die als een grote zus voelt
Een van de beste vriendinnen die ook kan opduiken in je leven is de vriendin die als een grote zus voelt. Dit is een vriendin waar je een beetje tegen op kunt kijken, maar ook iemand die je altijd op je gemak laat voelen én het beste advies geeft. Meestal is deze vriendin wat ouder dan jij of heeft ze veel meer meegemaakt in haar leven. 

3. De reisvriendin
De reisvriendin aka de travelbuddy kan ook een van je beste vriendinnen worden. Met deze vriendin ga je altijd samen op reis. Misschien begint het met een weekendje weg in Nederland, maar heb je daarna de reislust helemaal te pakken. Hoe dan ook: deze vriendin en jij reizen graag samen en leren elkaar daardoor heel snel supergoed kennen. Het is altijd een beetje tricky om met vriendinnen op vakantie te gaan, omdat je dezelfde verwachtingen moet hebben omdat je bijna 24/7 samen bent. Maar met deze reisvriendin zit het helemaal goed. Op naar het volgende avontuur, zoals dit Griekse paradijs

4. Je schoolvriendin 
Ook de schoolvriendin is een van de beste vriendinnen die bijna iedereen wel heeft. Misschien ontmoette je elkaar in de zandbak op de basisschool en waren jullie daarna onafscheidelijk. Het kan ook zo zijn dat deze schoolvriendin pas in beeld kwam op de middelbare school of tijdens je studie. Samen blokken voor tentamens schept namelijk zeker een band. Met dit type vriendin had je het beste van both worlds: je kon samen uren geconcentreerd leren in de bibliotheek, maar je vierde ook de beste feestjes met haar. 

5. De vriendin die ook je huisgenoot is 
Sommige meiden gaan samenwonen met vriendinnen van de middelbare school, andere meiden hospiteren en komen in een nieuwe studentenhuis terecht. In studentenhuizen is één ding zeker: je hebt mensen die je mag én mensen die je waarschijnlijk wat minder aardig vindt. De vriendin die ook je huisgenoot is hoort natuurlijk bij de eerste categorie. Bij haar kun je altijd aankloppen. Ook kun je samen met haar koken, avondjes films kijken en cocktails drinken. Ze is altijd in de buurt en dat is onwijs fijn. 

6. De best friend at the office 
Tijdens je studententijd of daarna kom je op je werk ook vriendinnen tegen. Ben je eerst nog collega’s van elkaar, voor je het weet is een specifieke collega opeens je best friend at the office. Dit is dé vriendin waarmee je stiekem roddelt over andere collega’s op de werkvloer, samen koffie gaat halen en advies vraagt als je ergens niet uitkomt. Zij is er zeker voor je! Deze vriendin zie je niet altijd veel buiten je werk om, maar dat is helemaal oké. In de uren die je samen werkt, leren jullie elkaar goed kennen en is het altijd onwijs gezellig. Het werk zou een stuk saaier zijn als zij er niet was.

Bron: thetempest.co.ukBeeld: Pexels

Must reads 👀