News

Wow: ook Love Island-Donny heeft al een vriendin (en je kent haar van Temptation Island)

Love Island begint steeds meer op Temptation Island te lijken… Eerst kwam naar boven dat Remco een vriendin had. Dit seizoen waren er al vermoedens dat Ali een vriendin heeft. Nu lijkt ook Donny al een relatie te hebben! Roddel-account Juice Channel lekt screenshots van een verhit gesprek tussen Donny en zijn mogelijke (en bekende) vriendin.

Love Island-Donny en zijn mogelijke vriendin

Not again! Eerst leek het alsof Love Island-Ali een vriendin zou hebben. Nu is deelnemer Donny aan de beurt… Als je meedoet aan een tv-programma moet je natuurlijk oppassen met alles wat je op social media zet. Dit was Donny even vergeten! Het Instagram-account Juice Channel kwam er namelijk achter dat de deelnemer zijn relatiestatus op Facebook nog niet heeft aangepast. Zou dit toeval zijn of heeft hij stiekem nog iemand thuis zitten?

Temptation Island-Natasja

Wie die vriendin is? Niemand minder dan Natasja Burgers! Zij deed in 2017 mee aan Temptation Island en lokte Jefferson toen in de val. Hier was zijn vriendin Lize niet heel blij mee, maar zij verliet het eiland niet alleen. Lize wilde een serieuze relatie proberen met verleider Ken. Ben jij vergeten hoe Natasje eruit ziet? Check dan de foto hieronder!

View post on Instagram
 

Gesprek met JuiceChannel

Het Instagram-account besloot eens in de kwestie te duiken. Ze stuurde Natasja een DM en al snel bleek dat de twee niet meer samen zijn. “Altijd een uitgesproken mening en mij zwart maken over mijn tv-programma’s, waar ik aan mee heb gedaan, en ‘hoe ik dat ooit heb kunnen doen’, en zo. En nu doet die clown zelf mee! Hoe hypocriet kan je zijn. Daarom denk ik: meneer wil fame, dus dan maar via deze weg”, vertelt Natasja aan JuiceChannel. Donny zou kritisch zijn geweest over Natasja’s deelname aan Temptation Island. De twee zijn namelijk wel een stel geweest en ze zijn nog niet zo lang uit elkaar. Zijn ex geloofd ook niets van het verhaal dat Donny opzoek is naar de liefde. “Op zoek naar ware liefde’? Hou op, schei uit.” Pijnlijk! Hopelijk hoort zijn match Rowenna dit niet!

via GIPHY

Beeld: RTL