News

Sleep well: Amsterdam opent de eerste beddenbioscoop van heel Nederland

Yes! De bioscopen zijn weer open. Was jij helemaal gewend aan een filmpje kijken in bed? Dan hebben wij goed nieuws. In Amsterdam opent een heuse beddenbioscoop. Zo kan jij de beste filmervaring hebben vanuit de meeste comfy plek. Wil jij meer weten over deze beddenbioscoop? Lees dan snel verder!

Beddenbioscoop geopend in Amsterdam

Sloffen uit, pyjama aan en in bed gaan liggen met een grote bak popcorn. Dit is de meest comfortabele manier om een film te kijken. Wil jij op de beste manier een film ervaren? Dan moet je in de bioscoop zijn. Als je deze twee dingen combineert dan heb je een gouden duo! Dit vindt ook de bedenker van de bioscoop Joep Verbunt.

Beddenbioscoop Theater Amsterdam

Schone lakens, lekkere hoofdkussens en een nachtkastje inclusief nachtlampje. Overal is aan gedacht. Een matrassenverkoper besloot een samenwerking aan de gaan met Theater Amsterdam. Hij legde vijfien tweepersoonsmatrassen in een grote zaal om zo lekker vanuit je bed een film te kunnen kijken. Het enige nadeel is dat je in slaap kan vallen doordat je super zacht ligt, maar de bedenkers vinden dat niet erg. Door de harde filmgeluiden word je waarschijnlijk halverwege wel weer wakker. Wil jij een bezoekje brengen aan deze bijzondere bioscoop? Je hebt tot 23 juni om je kaarten te reserveren! Check de video hieronder om een kijkje te nemen in de beddenbioscoop.

Wil jij meer bioscoop tips? Lees dan ook:
– Movie time! Pathé opent een rooftop cinema in Utrecht
– We mogen vanaf dit weekend weer naar de bioscoop en dit zijn de films die draaien

Beeld: istock