Films & Series

Netflix Films: Jumani, Next Level

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Jumani, Next Level.

Netflix films: Jumani, Next Level

Ken je de film Jumani van vroeger nog? Een jongen belandt met zijn vriendinnetje in het levensechte spel Jumani en maakt allerlei vreemde dingen mee. Dit is eigenlijk een verniewde film naar het idee van de Jumani van 1995. En niemand minder dan The Rock (Dwayne Johnson) en Kevin Hart spelen mee in de film.

Story

In ‘Jumanji: The Next Level’ keert het groepje terug (het groepje wat in Jumani 1995), maar het spel is veranderd. Wanneer ze terugkeren naar Jumanji om iemand van hen te redden, ontdekken ze dat niets is wat ze vooraf hadden verwacht. De spelers zullen onbekende delen moeten trotseren, van dorre woestijnen tot besneeuwde bergen, om te ontsnappen aan ‘s werelds meest gevaarlijke spel. Het is een actie film met vooral veel comedy. Wil je dus een avondje lachen en genieten van de gespierde Dwayne? Dan is deze film zeker geschrikt voor jou. Bekijk hieronder de trailer.

Jaar: 2019
Leeftijd om te zien: 12 jaar
Duur: 2 uur en 3 minuten
Categorie: comedy

Lees ook:
ā˜… Netflix films: Bird Box
ā˜… Netflix films: 22 July

 
Bron: NetflixNL, MoviemeterBeeld: Unsplash