Series & Films

Netflix films: Bird Box

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Bird Box.

Netflix films: Bird Box

“Do you hear that? The creatures…!” Deze film is zo spannend, maar je moet hem gezien hebben want het is echt een aanrader. Als je liever van romantische films houdt, dan is dit niets voor jou. De film begint onschuldig, maar dan… De titel zegt een hoop over de film. Een vogel kooi moet vaak bedekt worden door een doek of een handdoek, zodat het donker voor het beestje is. De mensen in deze film moeten ook een blinddoek op, maar dan voor een heel andere reden…

Over Bird Box

Malorie, gespeeld door Sandra Bullock, is zwanger en is het in het ziekenhuis voor een controle. Wanneer ze het ziekenhuis uitloopt, ziet ze mensen vreemde dingen doen. Een vrouw stoot haar hoofd tegen het glas waardoor het breekt en wanneer Malorie onderweg is, ziet ze auto’s ongelukken veroorzaken. Er gebeuren vreemde dingen in de wereld op dat moment. Er is een soort virus uitgebroken. Als je kijkt, zul je je grootste angst onder ogen komen en alles om je heen komt stil te staan. Met haar twee kinderen moet ze vluchten, maar dan wel geblinddoekt. Ze zullen misschien een toevluchtsoord diep in de bossen kunnen vinden. Maar zullen ze het halen, zonder hun blinddoek af te doen? bekijk hieronder de spannende trailer.

Lees ook:
♥ Netflix films: Fifty Shades Of Grey
♥ Netflix films: 22 July

 
Bron: NetflixNL | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved