Celebs

Wie zijn de drie bekende exen van de Bachelor Tony Junior?

Het is bijna zo ver, vanaf 24 juni kunnen we Tony Junior volgen in zijn zoektocht naar de liefde. Hij is de nieuwe Bachelor. Vrouwen hebben zich massaal opgegeven voor het programma en wij zijn heel erg benieuwd wat voor vrouwen dit zijn. Zouden ze lijken op een van Tony’s bekende exen?

De bekende exen van Bachelor-Tony Junior

Het nieuwe seizoen van de Bachelor komt steeds dichterbij en wij kunnen niet meer wachten! Tony Junior is de Bachelor. Hij is opzoek naar een vrouw waarmee hij kinderen kan krijgen en oud kan worden. Wat zijn type is? Hij vertelde aan RTL Boulevard dat hij geen duidelijk type heeft. “Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.” Dit zie je wel terug in zijn drie bekende exen, die lijken namelijk niet echt op elkaar. Ben jij benieuwd met welke bn’ers Tony is geweest? Lees dan snel verder!

Maan de Steenwinkel

Dit de meest bekende ex van de dj. Eind 2020 kwam er een einde aan hun relatie die drie jaar heeft geduurd. “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is”, vertelde Tony destijds. Gelukkig zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. Maan heeft ook super positief gereageerd op Tony’s deelname aan de Bachelor. 

View post on Instagram
 

Dionne Slagter

Dionne Slagter is ook wel bekend onder de naam OnneDi. De YouTuber wilde in 2017 graag met Tony samenwerken voor een video. Al snel bleek dat de twee elkaar wel zagen zitten, maar iets serieus is het nooit geworden. Tony gaf (voordat ze seks hadden) aan dat hij niet opzoek was naar een serieuze relatie. Toen het contact wat meer op een relatie begon te lijken besloot Tony er een punt achter te zetten.

View post on Instagram
 

Kelly Spronk

Als laatste hebben we Kelly SpronK. Je kan haar kennen van het programma Models in Paris waar ze aan mee deed. Het model heeft nu een relatie met Noah Zeeuw en de twee zijn kersverse ouders. Rond 2015 had zij een relatie met Tony Junior. Kelly is ook nog een tijdje samen geweest met de B-Brave-zanger Kaj van der Voort.

View post on Instagram
 

 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀