Fashion

Fijne playsuits en pakjes die je deze zomer zeker wil dragen

De zomer hangt in de lucht. Tijd om je kledingkast een update te geven en natuurlijk je truien te verruilen voor t-shirts, rokjes en korte broeken. Wat je ook zeker niet mag vergeten zijn playsuits en pakjes. Deze fijne playsuits (en toffe co-ords) wil je deze zomer zeker dragen.

Niet nadenken wat je aandoet, pak gewoon een playsuit uit je kast

Het handigste aan playsuits? Dat je niet hoeft na te denken als je voor je kast staat. Op een zonnige dag doe je gewoon fijne playsuit aan in je favoriete kleur of een shirtje en een broekje die bij elkaar passen. Deze pakjes, ook wel co-ords, zijn superpopulair. Je hoeft namelijk én niet na te denken wat je aandoet en het ziet er meteen heel tof uit. Als je voor een comfy co-ord of jumpsuit gaat in een luchtige stof, zit het ook nog eens superlekker.

Toch de koud? Dan kun je er natuurlijk gewoon een vestje of een trui overheen doen. Ideaal voor een zomeravond waar het toch een beetje afkoelt. Nettere playsuits of jumpsuits zijn daarnaast ook handig voor op kantoor (en oké, de jumpsuit problemen nemen we dan maar voor lief). Een pakje met een blazer en een nette korte broek kan ook. Wij selecteerden de leukste playsuits en fijne plakjes voor je om deze zomer te dragen.

 
Beeld: iStock