Fashion

8 jumpsuit problemen die elk meisje herkent

Jumpsuits lijken dé ideale outfit. Je hoeft ze alleen maar aan te trekken, schoenen eronder en klaar! Zolang je de hele dag niets hoeft te doen en een heel team voor je klaar je hebt staan à la Kim Kardashian is het prima. Maar zodra je daadwerkelijk iets moet gaan doen wordt het al lastiger. Girlscene heeft voor jou acht struggles op een rijtje gezet die elk meisje herkent.

1. Plassen is niet eenvoudig
Gedurende de dag durf je niets te drinken uit angst dat je naar de wc moet. Maar goed, je zal tóch moeten. Allereerst is het al een dagtaak op zich om de jumpsuit uit te krijgen. Wanneer je hierin eindelijk geslaagd bent (hoera!) vraag je je af waar je in hemelsnaam je jumpsuit moet gaan laten. Uiteindelijk probeer je met één hand de jumpsuit bijeen te houden terwijl je ongemakkelijk met je andere hand probeert af te vegen. En als dat niet genoeg was, mag je daarna de jumpsuit weer aantrekken, wat een feest!

2. Je struikelt over je eigen pijpen

Er bestaan ook mensen die géén 1,75 meter lang zijn! Maar waarom maken winkels jumpsuits dan altijd zo lang? Hierdoor hangen de pijpen vaak op de grond waardoor recht vooruit lopen al een hele klus wordt. Natuurlijk kun je de broekspijpen altijd korter laten maken, maar als we iets kopen willen we het item het liefst zo snel mogelijk aan natuurlijk!

3. Jeuk is je ergste nachtmerrie
De hele dag hoop je dat je nergens jeuk krijgt, want krabben is onmogelijk! Om op een plekje te komen moet je eerst die jumpsuit uit krijgen en dat is hel!

4. Je durft amper te bewegen
Wanneer je rechtop staat zit de jumpsuit prima, maar je moet niet proberen te gaan zitten. Je kunt geen makkelijke houding vinden waar je langer dan tien seconden in kan blijven zitten. Daarnaast ben je als de dood dat je uit je jumpsuit scheurt als je een verkeerde beweging maakt. Dat wordt dus ongemakkelijk blijven staan vandaag.


5. De jumpsuit is niet gemaakt voor meiden met een grotere cupmaat
Als je een beetje een grotere boezem hebt is het haast onmogelijk om een goed passende jumpsuit te vinden. Omdat de jumpsuit uit een geheel bestaat, is het vaak lastig een jumpsuit te vinden die zowel past rondom de borsten als om de heupen. Meestal is het probleem dat hij boven goed zit en onder veel te groot is.

6. Een jumpsuit uit- of aan krijgen is niet sexy
Een jumpsuit uit krijgen is nog niet zo gemakkelijk. Allereerst moet je proberen je armen uit de jumpsuit te worstelen. Wanneer dit gelukt is verdrink je in de stof van je jumpsuit. Daarna is het nog een hele taak om een beetje charmant uit de jumpsuit te stappen.

7. Het staat altijd beter bij het model
Wanneer je online die super mooie jumpsuit bestelt ben je helemaal in de wolken, hij is perfect! Maar wanneer je hem thuis aantrekt blijkt je aankoop eerder een miskoop te zijn. Maar hij stond zo mooi bij het model...!

8. We herhalen: naar de wc gaan, de horror!

Maar natuurlijk blijft de jumpsuit ondanks alles een favoriet! Kies jij ervoor een jumpsuit te rocken, dan hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet!


(v.l.n.r)
ASOS€34,56 / ASOS€16,59
ASOS€19,36 / ASOS€23,50

Draag jij wel eens een jumpsuit?

Bron, bron, bron, bron 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved