Lifestyle

Hoe het écht zit tussen Ali van Love Island 2021 en zijn vriendin

Love Island begon gelijk met een hoop drama. In de tweede aflevering kregen de dames een krant waarin stond dat Ali thuis al een vriendin heeft. Oh nee, dat zijn heuse Remco praktijken! Nu blijkt dat de productie al lang wist dat dit verhaal niet klopte. Volgens sommige bronnen heeft Love Island de deelnemer expres in slecht daglicht gezet. 

Love Island-Ali expres in slecht daglicht gezet

In de tweede aflevering van Love Island kregen de vrouwen een krant genaamd de Love Island Times. In de krant stonden de laatste roddels, maar vooral de voorkant viel op. Daar stond in grote letters het woord schandaal. In het artikel stond dat deelnemer Ali al een vriendin thuis heeft zitten. Hij zou haar zelfs de ware hebben genoemd. Pijnlijk voor zijn match Yasmine…

Toch geen vriendin

Als Yasmine haar match confronteert met het artikel ontkent Ali alles. Wel kent hij de vrouw die zich heeft gemeld bij de productie. De twee waren ooit een stel, maar nu al lang niet meer. “Op het moment dat ik zei dat ik hierheen ging, vond zij het heel erg”, licht Ali toe. Yasmine vindt het maar een vreemd verhaal. “Ik zie dit als een oranje vlag voor mezelf. Kijk uit, je bent gewaarschuwd”, zegt ze tegen zichzelf.

Het ‘echte’ verhaal

Nu komen er steeds meer verhalen naar boven waaruit blijkt dat de Love Island-productie wist dat Ali geen vriendin meer heeft. De ex van Ali heeft contact opgezocht met de productie om haar verhaal te doen. Later heeft ze toch teruggebeld om te vertellen dat het een leugen was, maar de productie zei toen dat het al te laat was. Uiteindelijk werd haar verhaal gebruikt om de boel even goed op te schudden.

Het bewijs?

Het roddelaccount @juicechannel_ deelde verschillende DM’s die dit verhaal bevestigen. Hmm, is Ali expres in slecht daglicht gezet? Oordeel zelf maar!


Bron: Instagram @juicechannel_


Bron: Instagram @juicechannel_


Bron: Instagram @juicechannel_

Beeld: RTL

Must reads 👀