News

Yes! Like Monica seizoen 2 staat vanaf déze datum op Videoland

Yes! Eindelijk weten we vanaf wanneer Like Monica op Videoland staat. Na lang wachten is de datum officieel bekend gemaakt. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen. Wil jij de specifieke datum weten? Lees dan snel verder!

Like Monica op Videoland

Een van onze favoriete realityseries komt weer terug! Monica Geuze liet al eerder weten dat het volgende seizoen van Like Monica eraan komt. In juni zouden we het seizoen kunnen verwachten en nu heeft Videoland eindelijk de precieze datum bekend gemaakt!

Op Instagram

Zoals altijd wordt het laatste nieuws rondom celebs gedeeld op Instagram. Monica post zelf een foto waar onder staat dat het nieuwe seizoen vanaf 9 juni op Videoland staat. Wow, dat is al bijna! Als jij Like Monica nog niet hebt gezien is dit het moment op seizoen één te bingen.

Like Monica seizoen 2

Eerder liet de influencer al weten dat er verschillende verhaallijnen in seizoen twee worden uitgewerkt. Ze heeft een huis gekocht met haar vriend en dit gaat een van de verhalen worden. Oehh, dan krijgen we een kijkje in het verbouwproces. Ook komt er een nieuw seizoen Temptation Island aan wat Monica gaat presenteren. Wij zijn super benieuwd naar deze exclusieve beelden. Omcirkel 9 juni in je agenda!

 
Beeld: Bruno Press