Films & Series

Bingen maar: de beste realityshows op Amazon Prime Video

Wil je wat anders dan Love Island of Ex On The Beach? Er staan ook genoeg realityshows op Amazon Prime Video! Deze vijf realityshows zijn volgens ons perfect voor een avondje bingewatchen.

Fire Island 

Als je hebt genoten van Prince Charming, dan is Fire Island je nieuwe favoriete realityshow. In Fire Island volgen we zes mannen die een zomer lang samen in een heel mooi huis vertoeven. Ze zijn allemaal gay en komen naar het eiland voor romantiek, verleiding en natuurlijk spanning. En ja, dat levert natuurlijk drama op…

Keeping up with the Kardashians

Een klassieker om te bingewatchen is Keeping Up With The Kardashians. Op Amazon Prime Video staan zelfs 20 (!) seizoenen van deze realityshow, dus daar ben je wel even zoet mee. Zin om weer even in de levens van Kim, Khloé en Kourtney te duiken met superveel drama? Dan moet je dit zeker kijken. Ook het nieuwe en laatste seizoen is fantastisch.

 

The Real Housewives of Beverly Hills

Op Amazon Prime Video staan ook heel veel afleveringen van The Real Housewives. Er zijn zelfs meerdere soorten van, denk aan The Real Housewives of New York of New Jersey. The Real Housewives of Beverly Hills is daarvan de meest populaire. In de shows volgen we de rijke vrouwen uit de bekende stad in Los Angeles. Met héél veel ruzie, tripjes naar het buitenland en meer. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen.

 

Ladies of London

Van Beverly Hills naar London. ook Ladies of London is een heerlijke realityshow die je op Amazon Prime Video kunt bingen. Deze realityshow is nog niet superbekend, maar daarom niet minder de moeite waard. In Ladies of London volgen we vrouwen die onderdeel zijn van de Britse society en heel rijk zijn. In de show wordt je meegenomen naar shopsessies, exclusieve feestjes en de duurste huizen. Een realityshow die zeker op je lijstje moet!

 

Southern Charm

Ook op-je-kijklijst-waardig: Southern Charmwonen en natuurlijk onwijs veel geld hebben. Alleen dat gaat niet altijd goed, zeker als ze elkaar tegenkomen op feestjes en er flink wordt geroddeld.

 

Beeld: iStock

Must reads 👀