Films & Series

Zo zag Joey van Love Island 2021 er vroeger uit

Love Island 2021 is helemaal los en het seizoen beloofd weer hot and juicy te worden. Er zijn zelfs al de eerste koppels gevormd. LoveReality zocht uit hoe Joey van Love Island 2021 er vroeger uit zag.

Foto: Joey Lauhouh uit Love Island 2021 zag er vroeger zo uit

Het nieuwe seizoen van drama in paradise is officieel begonnen en de drama vliegt je al om de oren. Het lijkt er op dat dit seizoen er ook weer een gaat zijn voor in de boeken. Al vragen wij ons af of de knappe deelnemers erg blij zijn, als je de strenge regels leest waar ze zich aan moeten houden! Afgelopen week konden we kennis maken met de Islanders van het vierde seizoen van Love Island. Een paar Islanders vielen ons meteen op, zoals de knappe Joey. LoveReality ontdekte een foto van hem als kleine Joey! 

Droomvrouw

Student en personal trainer Joey doet mee aan Love Island om voor het eerst in zijn leven verliefd te worden. En dat pakt hij serieus aan ook, want de hottie zoekt zelfs de toekomstige moeder van zijn kinderen! En dan het liefst een vrouw met donker haar, blauwe ogen en mooie billen. Het lijkt erop dat Yasmin zijn woman to be zou kunnen zijn, maar ook met Esmee kon de personal trainer het erg goed vinden. 

Joey Lauhouh uit Love Island 2021 had vroeger nog net iets meer krullen dan-ie nu heeft en een heel schattig koppie! Je bekijkt de foto hier

De vriendin van Ali uit Love Island 2021

Over drama gesproken: wist je dat Ali uit Love Island 2021 waarschijnlijk al een vriendin thuis heeft zitten? Ali zou zomaar zijn vertrokken zonder haar iets te hebben gezegd. Hij zou zijn vriendin zelfs ‘de ware’ hebben genoemd! Volgens de roddel zit de vriendin van Ali gewoon nog thuis op de bank in Nederland. Hier lees je alles over zijn reactie op deze gossip.

Bron: GraziaBeeld: RTL

Must reads 👀