News

De grootste kans om een date te scoren heb je hier

Heb jij al honderd dates geprobeerd, maar zit de ware er niet tussen? Doet jouw duim pijn van het swipen naar links? Misschien heb jij al die tijd op de verkeerde plekken gezocht. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de sportschool de place to be is om een leuke date te scoren!

Scoor je date in de sportschool

Een date scoren in de sportschool.  Dit klink misschien niet heel logisch. Jij ziet er niet op je mooist uit als je daar bezweet loopt te squatten. Toch blijkt uit onderzoek dat het werkt! Bijna de helft van de singles (45%) die hun date tegenkwamen in de sportschool was het een goede combinatie.

In de lente en zomer meer kans op een date

Als je nu naar de sportschool gaat heb je nog extra veel kans om iemand tegen te komen. In de lente en zomer kijk je vaker rond voor een leuke date. Waarom dit is? Geen idee, wij geven de schuld aan de lentekriebels! Ook gaan er in het voorjaar meer mensen naar de sportschool omdat ze hun summer body willen trainen. In het voorjaar kijk jij dus meer rond en is er meer vlees in de kuip. Dit klinkt als een win-winsituatie!

Andere plekken om een date te vinden

Ben jij geen fan van de sportschool, maar wel opzoek naar een leuke date? Dan zijn er meer sportieve locaties waar jij kan rondkijken. Ook de dansschool, tijdens het hardlopen, op de piste en op de tennisbaan kan jij je lover tegenkomen. Fit worden en de liefde vinden, let’s go!

via GIPHY

Heb jij een leuk persoon gespot? Dan zijn dit de leukste plekken in Amsterdam om je eerste date te hebben!

Bron: fem-fem.nlBeeld: Unsplash: Wiktor Karkocha

Must reads 👀