News

Ali uit Love Island 2021 reageert: heeft hij echt al een vriendin thuis?

Love Island 2021 is nog maar net begonnen en het lijkt er op dat er nu al drama is! In de fictieve krant de Love Island Times staat in dikke koeienletters het woord ‘schandaal’. In het artikel staat dat Islander Ali al een vriendin heeft. In de tweede aflevering confronteert Yasmin hem met dit bericht.

Heeft Love Island 2021-Ali al een vriendin?

Aan het einde van de eerste Love Island-aflevering zag je een teaser van aflevering 2. In de volgende aflevering komt de Love Island Times binnen. Op de voorpagina staat super groot de roddel dat islander Ali al een vriendin heeft. De tweede aflevering van Love Island 2021 staat nu op Videoland en daarin reageert Ali op de gossip.

De ware

Volgens de roddel zit de vriendin van Ali gewoon op de bank in Nederland. Hij zou zomaar zijn weggegaan terwijl Ali tegen haar heeft gezegd dat zij de ware voor hem is. Ook zouden ze samen een belofte-armbandje hebben als teken van hun eeuwige liefde.

Love Island-Yasmin confronteert Ali

Vooral Yasmin vindt het nieuws vervelend. Zij is namelijk een koppel met Ali. Daarom confronteert ze hem met de roddel. “Ik merk heel erg dat ik mij aan het open stellen ben naar je. Dus is wil jouw kant van het verhaal graag weten”, zegt Yasmin. Hierop zegt Ali dat hij snapt dat het raar overkomt, maar de roddel niet waar is. “Op het moment dat ik zei dat ik hierheen ging, vond zij het heel erg. Ik vind het zelf ook niet chill.”

Het armbandje uit Love Island 2021

Het belofte-armbandje uit het nieuwtje draagt Ali wel nog steeds, maar hij hecht er geen waarde aan. “Dat armbandje stelt haar gerust dat ik niet zomaar met iemand ga. Snap je?” Uhm…nee Ali wij snappen dit niet. Ook Yasmin heeft hier een raar gevoel bij. “Dat armbandje zit me echt niet lekker. Ik zie dit als een oranje vlag voor mezelf. Kijk uit, je bent gewaarschuwd.” Zou deze gossip nog een staartje krijgen?

View post on Instagram
 

Beeld: RTL