News

Love Island aflevering 2: de nieuwkomers schoppen gelijk onrust in de herkoppeling

Love Island is nog maar net begonnen en er dreigen nu al twee deelnemers naar huis te gaan. De twee nieuwkomers Esmee en Carlyn mogen tijdens de herkoppeling als eerste een man kiezen. Wiens man zullen zij wegpikken?

Love Island aflevering 2

In de tweede aflevering van Love Island was het alweer tijd voor de eerste herkoppeling. Esmee en Carlyn kwamen de villa binnenwandelen, klaar om iemands man te stelen. Maar welke mannen hebben zij gekozen?

Love Island-Carlyn

Carlyn mocht als eerste kiezen. Zij voelde met meerdere mannen een klik na haar dates, maar ze heeft een favoriet. “Er was één jongen waarbij ik me nog net iets meer op mijn gemak voelde. De jongen waarmee ik een koppel wil vormen, is Morris.” Oh nee, dat betekent dat Rosa nu single is… De blondine moet snel een man weten te scoren om in het programma te blijven!

Love Island-Esmee

Esmee is als tweede aan de beurt. “Er was één jongen die vanaf het begin al mijn aandacht trok. Op basis van de dates heb ik wel mijn definitieve keuze gemaakt”, vertelt ze. Uiteindelijk kiest ze ervoor om te koppelen met…Job! Not surprising. Toen Esmee de villa binnenliep viel Job haar direct op en hier heeft ze geen geheim van gemaakt. Dit betekent dat Rowenna de tweede single is in de villa. Zou zij op tijd een vent aan de haak weten te slaan?

De koppels

Na de tweede aflevering van Love Island 2021 is de spanning al om te snijden. Zullen Rowenna en Rosa in het programma mogen blijven of moeten zij de villa verlaten? We gaan het allemaal zien! De koppels zijn op dit moment:
– Minn en Jim
– Esmee en Job
– Carlyn en Morris
– Nina en Joey
– Yasmin en Ali
Single: Rosa en Rowenna
 

Beeld: RTL