News

Het is zo ver: deze ex On The Beach Double Dutch-deelnemer begint met Only Fans

In Ex On The Beach Double Dutch zie je regelmatig hoe druk de kandidaten in de weer zijn met hun lichaam. En met seks natuurlijk. Die combinatie vooral. Dus ook niet zo gek dat een kandidaat met een eigen Only Fans-account is begonnen.

Ex On The Beach Double Dutch

Lesley uit Ex On The Beach Double Dutch begint met Only Fans

Dat de kandidaten uit het realityprogramma op MTV trots zijn op hun lichaam, dat is wel duidelijk. We zien veel tattoos, gespierde lijven en ronde billen voorbijkomen. Ook zijn ze er niet vies van om seks te hebben op televisie. Zo ook Lesley. Eerder gaf ze al aan af te willen van het taboe rondom seksueel actieve vrouwen. “Ik denk dat het belangrijk is dat er vrouwen zijn zoals ik, die ervoor uitkomen dat ze graag seks hebben. Want dat blijft toch een beetje een taboe.” En nu gaat ze nog een stapje verder. Ze begint namelijk een eigen Only Fans account! 

Ex On The Beach Dutch Double Dutch

Bron: Instagram @ Lesley Versprille

View post on Instagram
 

Sander van Ex On The Beach Double Dutch en Love Island-Kelly
Over Ex On The Beach gesproken: wist je dat Sander aan het daten is geslagen? Hij is nu op Dubai met Kelly van Love Island. De twee werden eerder al samen in Turkije gespot. Kelly en Sander plaatste allebei een foto in hun Instagram Stories op dezelfde plek. Kelly heeft ook al gereageerd op deze gossip en hij klopt! “We hebben geen relatie, maar we daten en hebben het gezellig samen.

Beeld: MTV

Must reads 👀