Films & Series

Avondje met je vriend(in) op de bank hangen: dit zijn de leukste films

Heb je zin om even helemaal niets te doen en gewoon naar een film te kijken? Dit zijn de leukste films van mei 2021. We hebben er ook nog even wat lekkere chilloutfits onder gezet die je kunt shoppen. Check de films + outfits hieronder.

★ Annabelle Comes Home (2019)

Een demonische pop zwaait de scepter over een spookhuis vol verschrikkingen, wekt kwade geesten op bij twee demonologen thuis en terroriseert hun jonge dochter.

★ Ferry (2021)

Voordat Ferry Bouman drugsbaron werd, ging hij terug naar zijn geboorteplaats op een wraakmissie, waarbij zijn loyaliteit werd beproefd en hij een grote liefde ontmoette.

★ The Irishman (2019)

Drie Oscar-winnaars en gerenommeerde namen uit de filmwereld in één titel, dat kan niet anders dan indrukwekkend zijn. Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci kruipen in de huid van misdadigers ui de Tweede Wereldoorlog, die later banden krijgen met de maffia in Pennsylvania. Een van de spannendste Netflix-originals tot nu toe.

★ La La Land (2016)

La La Land laat zien dat ambities en dromen nastreven soms behoorlijk wat bloed, zweet en tranen kost. Ryan Gosling en Emma Stone spelen de sterren van de hemel en laten je achter met een swingend gevoel.

Lees ook:
Netflix films: waargebeurde films op Netflix
♥ Snel bingen: deze series en films verdwijnen binnenkort van Netflix

 
Bron: NetflixNLBeeld: Unsplash