Food

Dream job alert: Aldi is opzoek naar wijntesters in ruil voor gratis wijn

Een zomer lang gratis wijnen. Dit is de droom van iedere wijnliefhebber. Ben jij een echte fijnproever die van wit, rood, rosé en mousserende wijn houdt? Dan hebben wij goed nieuws! Aldi is namelijk opzoek naar wijntesters in ruil voor gratis wijn. Dream job!

Aldi is opzoek naar wijntesters

Wijnen wijnen wijnen! Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou gevonden. Aldi is opzoek naar wijntesters die in ruil voor een eerlijke review een paar weken lang gratis Aldi-wijn willen proeven. Wit, rood, rosé of mousserend, alles komt voorbij en je moet alles proeven. Dat klinkt niet als een straf!

Zo werkt het

De Aldi Wine Club is opzoek naar dertig wijnliefhebbers die deze baan wel zien zitten. De testers krijgen drie verschillende flessen wijn opgestuurd om deze even goed te proeven. Ze krijgen ook een aantal tips van echte wijnkenners zodat ze een goed oordeel kunnen vellen over de drankjes. Zo kan je gratig een paar prijswinnende wijnen proeven. Oehh!

Zo kan jij je opgeven

Nu de vraag die op het puntje van je tong ligt. Waar kan ik mij opgeven? Helaas is de Aldi Wine Club een idee van de Britse Aldi…Maar je kan het altijd proberen! Misschien willen onze overburen wel een wijnpakket jou kant op sturen. Volg het Twitter- en Instagram-account van de Britse Aldi. Daarna mail je naar wineclub@aldi.co.uk je naam en de gebruikersnamen van je Twitter- en Instagram-account. Als laatste moet jij bewijzen dat je meerderjarig bent en moet je een motivatiebrief schrijven van 150 woorden. Succes met solliciteren!

Je kan bij de Aldi ook wijn scoren voor je hond. Lees er hier alles over!

Bron: Grazia.nlBeeld: istock

Must reads 👀