News

Deze foto bewijst dat Ex On The Beach-Sander en Love Island-Kelly nu daten

Ex On The Beach Double Dutch is nog volop bezig en de sappige roddels over de deelnemers worden één voor één de wereld in gegooid. We schreven al eerder dat Sander en Love Island-Kelly toevallig in het zelfde hotel sliepen. Nu lijkt er erop dat ze daar met z’n tweeën naartoe zijn gevlogen. En we hebben foto’s. 

Ex On The Beach-Sander en Love Island-Kelly

Sander had een van de meer opmerkelijke binnenkomers van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 7. Met lines als “ik hoorde dat er pussy’s en sukkels zijn” valt hij niet gelijk in de smaak. Gelukkig lijkt hij dit recht te trekken in de afleveringen daarna. De casanova kwam voor lust en dat is gelijk te zien. Sander stort zich op de vrouwen en vooral Lesley is favoriet. Het lijkt er nu op dat Sander zijn single leven achter zich heeft gelaten en wel voor Kelly van der Minne.

Samen op vakantie?

De twee werden eerder al samen in Turkije gespot. Kelly en Sander plaatste allebei een foto in hun Instagram Stories op dezelfde plek. Ook zag je Kelly in de reflectie van Sanders’ foto. Bekijk de foto hier! Nu duikt er nog meer bewijs op. Er is een foto gemaakt van Sander en Kelly samen aan het zwembad. Twijfel jij of het wel Kelly is? Dan hebben wij haar Instagram Stories even goed bekeken. Daarop staat een foto in precies het zelfde badpak. Het is dus 100% zeker Kelly! Check de foto hieronder!

Bron: Instagram @eotb.s7

Bron: Instagram @kellyvanderminne

Isadora over Kelly

Natuurlijk kunnen we Isadora niet buiten dit verhaal houden. De Servische messenslijper (zoals Sander haar noemt) kwam naar Ex On The Beach Double Dutch voor één ding en dat is Sander. Het lijkt er steeds meer op dat deze missie is mislukt. In een interview met Rumag vertelt de blondine dat Sander zo ver mogelijk uit haar buurt moet blijven. “Het is een harstikke schijnheilig persoon en ik walg daarvan.” Als Fawry vraagt naar de romance tussen Sander en Kelly heeft Isadora een duidelijk statement. “Als die twee echt samen zijn dan hebben ze elkaar gevonden. Allebei even schijnheilig.” Oehh dit belooft drama! Waarom Isadora de Love Island-ster schijnheilig noemt is ons onduidelijk. De twee zullen nooit vriendinnen worden als we dit mogen geloven…

Kelly reageert

Na al deze speculaties is Kelly er helemaal klaar mee. Ze vertelt aan LoveReality wat er nou echt aan de hand is. “We hebben geen relatie, maar we daten en hebben het gezellig samen.” Oelala!

Beeld: RTL