News

Heeft Ex On The Beach-Sander een relatie met deze Love Island-ster?

Kijk jij Ex On The Beach Double Dutch? Dan ben jij vast bekend met Sander a.k.a. Tattoo Elvis. Hij kwam het strand opwandelen in de derde aflevering en hij kwam absoluut niet voor de liefde. Het lijkt erop dat hij de liefde toch heeft gevonden. Niet in het programma, maar bij een Love Island-ster.

Ex On The Beach Double Dutch-Sander en Love Island-Kelly

Als Sander het strand op komt wandelen valt hij niet meteen in de smaak. Gloria, Shani en Lesley wachten hem op en vinden hem gelijk heel arrogant. Dat vinden wij helemaal niet zo gek! Sander komt namelijk binnen met de zin “ik hoorde dat er pussy’s en sukkels zijn”. Later vertelt Lesley dat zij knappere exen heeft dan Sander. Daarom zegt hij “nou, dat kan ik mij niet voorstellen” Auw… Achteraf vertelde Sander dat hij zichzelf moed had ingedronken en dat hij daarom zo arrogant overkwam. Het was in ieder geval duidelijk dat hij puur voor de lust kwam, maar het lijkt erop dat Love Island-Kelly van der Minne zijn honger naar meer vrouwen heeft gestild. 

Het bewijs

Hoe is dit gerucht ontstaan? Dat komt door een foto die Sander en Kelly allebei in hun Instagram Story plaatsten. Beide foto’s zijn gemaakt in het zelfde hotel in Turkije. Ook zie je Kelly zitten in de weerspiegeling op de foto van Sander. Hmm, waarom zijn de twee samen in een hotel? Zou het toeval zijn of speelt er meer? Bekijk de foto hieronder zelf!

Bron: Instagram @team_eotb

Love Island-Kelly reageert

LoveReality heeft het gerucht voorgelegd aan Kelly. Zij ontkracht de gossip. “Ik heb het ook doorgestuurd gekregen, ja. Maar de dingen die in het artikel staan zijn niet waar”, licht de blondine toe. Het lijkt er op dat het puur toeval is, maar het zou ook goed kunnen dat de twee hun relatie nog geheim willen houden. We’ll see

Het is niet de eerste keer dat de realitywerelden samenkomen. Love Island-Mattheüs heeft ook een relatie met een Ex On The Beach-ster. Lees er hier alles over!

 
Bron: lovereality.nl, verraderlijk.nlBeeld: MTV

Must reads 👀