Lifestyle

Deze 10 gedachten gaan door je hoofd als je op het strand ligt


Summer is coming! Dat betekent zon, zee en zand a.k.a. heel veel uitjes naar het strand. De ene vindt het heerlijk en de ander gaat liever naar het zwembad. Toch zijn er een aantal gedachten die door het hoofd gaan van elke strandganger. Herken jij deze 10 gedachten ook?

1. “Ugh, zand”

Zand tussen de tenen. You love it or you hate it. Wat iedereen vervelend vindt? Zand in je eten, zand in je ogen of zand in je zwembroek. “Ugh, haal dat zand hier weg!”

via GIPHY


2. “Ik wil op mijn buik liggen”

Als je aan het zonnen bent dan moet je natuurlijk wel afwisselen. Als je alleen op je rug ligt dan krijg je geen mooie bruine billen. Alleen lig je niet heel lekker op je buik op het strand… Dat wordt weer kuiltjes graven voor de boobies.

via GIPHY


3. “Ik moet echt sporten”

Elk jaar werk jij weer aan je perfecte bikinibody, maar wat is dat eigenlijk? Wanneer is een lichaam perfect en waarom zou je jezelf hier zo druk om maken? Toch denk je waarschijnlijk een keertje “ik moet echt sporten” als jij met weinig kleding op het strand ligt.

via GIPHY


4. “Zie je het touwtje van mijn tampon?”

Helaas stopt je ongesteldheid niet in de zomer. Maar dat weerhoudt jou niet van je stranddagje. Het enige vervelende is die tampon. Want je wil natuurlijk niet dat het touwtje de hele tijd uit je broekje hangt.

via GIPHY


5. “Even rondkijken of er wat moois rondloopt”

Het strand is de perfecte plek om knappe mensen te spotten. Wie wordt er nou niet gelukkig van mooie mensen met weinig kleding aan?

via GIPHY


6. “Mijn haar voelt als touw’

Zout water is lekker, maar het is niet goed voor je haar. 

via GIPHY


7. “Dit is een goed moment voor een foto”

Er komt een moment op de stranddag dat jij denkt “goed moment voor een foto”. Je hebt een nieuwe bikini, je bent bruin geworden, of de zon gaat super mooi onder. Het strand is de perfecte plek om jouw Instagram te updaten.

via GIPHY


8. “Het is te warm”

De hele dag in de zon bakken is heerlijk, maar soms is het echt even te warm. 

via GIPHY


9. “Het ruikt naar vakantie”

De geur van zee en zonnebrand geeft jou het ultieme vakantiegevoel.

via GIPHY


10. “Tijd voor cocktails!”

Als je op het strand ligt en je helemaal een vakantiegevoel hebt ontbreekt er nog 1 ding… Cocktails! Er bestaat geen betere plek dan het strand om een cocktail te drinken.

via GIPHY

Beeld: Unsplash: Elizeu Dias