News

Je kunt nu fietsen op het water en dat is alles wat je deze zomer wil

Afgelopen zomer waren we met z’n allen aan het suppen op de Nederlandse wateren. Nu kan dat met de fiets! Het nieuwe fiets-suppen is helemaal in.

Het nieuwe fiets-suppen

Ernst van der Baan en Twan Korver lanceerden drie weken geleden de eerste fiets-sup. Alleen bij het horen van het woord, word je al enthousiast. “We zijn de eersten in Nederland die deze aanbieden. Oorspronkelijk is de fietssup ontwikkeld in Spanje”, vertelt Ernst.

De mannen willen de fiets-sup laagdrempelig houden, zodat iedereen een keer gebruik kan maken van het nieuwe idee. “Het is een unieke, sportieve activiteit die ook nog eens helemaal coronaproof is. Het is heel relaxed en je zit nog eens super stabiel. Je moet echt je best doen om er af te vallen. Het voelt echt als fietsen op het water en ondertussen kun je genieten van de omgeving.”

Op vakantie in het buitenland zag je de fiets-sup al voorbij komen, maar hier in Nederland is het meer als hobby speeltje bedoeld.

Let’s bike!

Wil jij nu heel graag een rondje maken op deze fiets-sup maar heb je geen idee waar dat kan? De sup kan zelfs thuis bij je worden afgeleverd. Omg! Ook kan je de fiets-sup huren met een koelbox op maat (overal is aan gedacht), geschikt voor je favo wijn en borrelhapjes om je middagje suppen helemaal af te maken.

Lees ook:

 Zac Efron is na 10 maanden weer single na een breakup met Vanessa
 Pretty: Apple komt met paarse iPhone 12 (en nog veel meer handige nieuwe snufjes)

Bron: Fem-FemBeeld: Pexels