News

OMG! Er komen twee (!) extra After-films aan (en dit is wat we erover weten)

Kan jij geen genoeg krijgen van de After-films? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De makers hebben aangekondigd dat er twee extra films worden gemaakt. Yes! Je kan extra lang weg zwijmelen bij de love story van Tessa en Hardin. Wij vertellen alles wat er al bekend is over de twee films.

De After-filmreeks wordt verlengd

Soms heb je gewoon even behoefte aan een super romantische film. Dan zijn de After-films precies wat je nodig hebt! After is helaas van Netflix afgehaald…Gelukkig heeft Netflix de filmrechten gekocht van After We Collied. Misschien is deze film binnenkort wel op Netflix te zien. We hope so! De opnames van After We Fell zijn ook afgelopen dus deze film komt ergens dit jaar nog uit!

De After-prequel

De twee extra films worden een prequel en sequel van de andere drie. Dit betekent dus dat we een kijkje krijgen in het leven van Tessa en Hardin voordat zij elkaar ontmoetten. Vooral Hardin komt veel naar voren. “Hardin heeft veel trauma’s meegemaakt in zijn familie, maar ook in zijn relaties. We gaan in deze film meer van zijn messiness zien voordat hij Tessa ontmoet. Dan zal duidelijk worden hoe die ervaring hem verandert”, vertelt de regisseur van de film. Oeh, dan komen we er achter waarom hoe soms zo raar doet! Helaas wordt deze rol niet gespeeld door Hero Fiennes Tiffin. De film gaat over een jonge Hardin en de acteur is te oud voor deze rol.

De After-sequal

Let op: deze alinea bevat spoilers! De After-sequal gaat over het verdere leven van Tessa en Hardin. Het koppel blijft samen en ze krijgen twee kinderen genaamd Emery en Auden. Hierover zegt de regisseur: “Emery, Auden en Addy zijn geliefd bij de fans. Het is leuk om te zien hoe geïnteresseerd de fanbase is in deze karakters, terwijl ze in de boeken maar oppervlakkig geïntroduceerd zijn. Mensen zijn gehecht geraakt aan ze, omdat ze onderdeel zijn van het leven van Hardin en Tessa.” Helaas worden deze rollen ook niet gespeeld door Hero en Josephine Langford. De acteurs zijn juist te jong voor deze rollen. 

Wanneer uit?

Er zijn nog geen data bekend waarop de films uitkomen. We weten alleen dat ze gemaakt worden, maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

We hebben meer goed nieuws! Het tweede seizoen van de Netflix-serie Ginny and Georgia is bevestigd. Lees hier alles wat wij weten over seizoen twee.

Bron: cosmopolitan.comBeeld: Getty Images