News

De film After verdwijnt binnenkort van Netflix, maar er is ook goed nieuws...

Wij hebben slecht nieuws voor alle After-fans. De film wordt binnenkort van Netflix afgehaald. Hiermee is het eerste deel van de After-reeks dus niet meer op Netflix te zien. Maar, niet getreurd, want er is hoop voor deel twee en drie!

After wordt van Netflix afgehaald

De After-boekenreeks van Anna Todd werd verfilmd en is sinds 2019 op Netflix te zien. De film zit vol met romantiek en steamy scènes. We weten niet hoe het met jullie zit, maar we are obsessed! De rollen van Tessa en Hardin werden gespeeld door Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin en de chemie tussen de twee is amazing. Wij hebben After al honderd keer gezien, maar helaas houdt dat dus binnenkort op. Netflix heeft aangekondigd dat de film vanaf 17 februari van het streamingplatform zal worden verwijderd. Een goed excuus om de film nóg een keer (of tien) te kijken!

Komt After We Collied op Netflix?

Alle After-fans opgelet, we hebben ook goed nieuws voor jullie. Netflix heeft afgelopen december de filmrechten gekocht van After We Collied, deel twee van de After-filmreeks. Dit betekent dat er hoop is voor deel twee van de filmreeks. In de Verenigde Staten is After We Collied al te zien dus in Nederland zou hij binnenkort ook op Netflix kunnen verschijnen. Wordt deel één ingewisseld voor deel twee? Stay tuned!

Ook After We Fell is verfilmd

We gaan door met goed nieuws brengen. Het derde deel van de love story tussen Tessa en Hardin is nu ook verfilmd. Op Instagram laten de hoofdrolspelers Josephine en Hero weten dat de laatste opnames van After We Fell op 18 december plaats hebben gevonden. Wanneer we de film precies kunnen verwachten dat weten we nog niet. Wel laat Castille Landon, de regisseur van de filmreeks, via Instagram weten dat After We Fell in 2021 wordt uitgebracht. Wij wachten geduldig de releasedate af terwijl wij deel één nog een paar keer opzetten!

Heb jij heel Netflix ook al uitgespeeld en weet je niet meer wat je moet kijken? Check onze favorieten hier!

Bron: Netflix, CosmoGirl | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved