News

Love Island UK 2021: de eerste deelnemers zijn uitgelekt (en dit zijn ze)

Wij hebben een goed ‘berichtje’ voor alle Love Island-fans! De eerste drie kandidaten van Love Island UK 2021 zijn uitgelekt. De Britse krant The Sun meldt dat een anonieme bron de namen heeft doorgegeven. Natuurlijk zijn wij daar als je kippen bij zodat jij alvast kan smullen van de laatste reality-gossip!

Love Island UK 2021: de eerste drie namen

Wanneer Love Island UK precies te zien is? Dat is helaas nog onbekend. We weten wel zeker dat het volgende seizoen onderweg is! De makers hebben ook al bekend gemaakt dat er gays toegelaten worden tijdens de casting van het programma. Verder wil Love Island af van alle perfecte lichamen in de realityshow. Van dat laatste hebben wij nog niet veel gezien. De eerste drie (waarschijnlijke) deelnemers zijn uitgelekt en they look fine!

Harley Benn (24)

De eerste kandidaat is Harley Benn. Deze 24-jarige kickbokser is kampioen middengewicht, maar hij heeft ook een zachte kant. Hij geeft namelijk cursussen aan jongeren die niet met hun agressie kunnen omgaan. Tijdens deze cursussen leren de jongeren hoe ze mentaal stabiel blijven en hoe ze moeten omgaan met hun gevoelens. Zou Harley zijn gevoelens in bedwang houden of vindt hij de liefde van zijn leven?

Alexis Baileu (21)

Deze 21-jarige beauty is een danseres. De anonieme bron vertelde aan The Sun dat Alexis houdt van een feestje en goede vrijpartij. Verder is ze super open en super sociaal. Als we dit mogen geloven dan gaat de brunette voor veel ophef zorgen. Zou ze haar ware liefde tegenkomen?

James Price (23)

De laatste naam is James Price. Deze 23-jarige playboy komt uit Chelsea, Londen. Hij heeft een relatie verleden met de Love Island-ster Lucie Donlan. De bron omschrijft hem als ‘cheeky, fun and handsome‘. Hij is populair bij de vrouwen, maar is nu opzoek naar een serieuze relatie. We gaan zien of hij die op Love Island gaat vinden!

Bron: The Sun, The Mirror, Lovereality.nl