News

Wil jij naast je beste vriendin wonen? Bekijk dan deze super luxe villa’s precies naast elkaar

Naast je beste vriendin wonen. Dit is een droom van ieder kind. Stiekem zouden we dit nu nog steeds wel willen. Als er love trouble is ben je binnen een minuut bij je bestie. Nu we in lockdown zitten is het nog chiller! Even stiekem door de avondklok heen rennen naar je buren. Er staan nu twee super luxe villa’s te koop naast elkaar. Perfect om met je vriendin naartoe te verhuizen!

Twee luxe villa’s voor jou en je bestie

In het Brabantse Oisterwijk staan twee super mooie villa’s te koop. Als je realistisch bent dan zie je dat de villa’s waarschijnlijk veel te duur zijn… Maar je mag altijd blijven dromen! Als jij de loterij wint dan zijn deze huizen misschien wel van jou en je beste vriendin.

Heisteeg 26 

De eerste villa staan aan de Heisteeg op nummer 26. Het huis heeft vijf slaapkamers en drie badkamers. Ook heeft het paleis een binnenzwembad met sauna, een gym en een thuisbioscoop. Is het lekker weer? Dan kan je lekker op het terras gaan zitten, inclusief jacuzzi. Zie jij dit stulpje wel zitten? Voor €4.950.000 is het huis van jou. Bekijk de hele villa hier!

Heisteeg 26B

Op Heisteeg 26B ligt de andere villa. Deze is net wat luxer dan de eerste en daarom ook iets duurder. Voor €4.995.000 is het huis van jou. Dan heb je zes slaapkamers en vijf badkamers. Verder heeft het huis een grote oprijlaan met een garage en natuurlijk een zwembad. De cafés moeten dicht blijven, maar dat is geen probleem als je in dit huis woont. Je hebt namelijk een eigen café in de villa. Dit café heeft een bar (met biertaps) en meerdere tafeltjes. Perfect dus om een avondje met je bestie/buurvrouw te gaan wijnen! Heb jij interesse? Check het huis dan hier!

Beeld: Unsplash: Jared Rice, Funda

Must reads 👀